#Evlenmene bak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Seda Tosun - Buzdağı 03:39

Seda Tosun - Buzdağı

Buzdağı şarkı sözleri ile Seninle aramız sanki buzdağı, Gördüğün kısım sade gözdağı, Daha neler var içime attığım, Çıkmaz sandığım Sendeki tahmin bende önsezi Sevdiğin gömlek şimdi toz bezi Daha neler var evden attığım ..

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Aynur Aydın  -  Gel Güzelim 03:33

Aynur Aydın - Gel Güzelim

Aynur Aydın Gel Güzelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sorma, ağlıyorsam Her şey bitti Sorma, yetti bu aşk bana Ağla, sen de ağla Ben de bitti aşk affetmez, Ceza sırayla Sevmek suç yandın mı yandın Gitmek yok kaldın mı kald..

Hande Yener - Kuş 04:03

Hande Yener - Kuş

Hande Yener - Kuş Müzik Dinle Şarkı Sözü Kalbini aç gözünü kapa Üzerine yağsın aşk lapa lapa Takılma bırak keyfine bak Öğreneceğiz hata yapa yapa Aşk denen şey lafla olmaz Sevene yok itirazım Çıkar gelir adres sormaz..

Edis - Buz Kırağı 03:54

Edis - Buz Kırağı

Edis - Buz Kırağı Müzik Dinle Şarkı sözleri Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kede..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune 04:08

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune

Bir sevda geçti bu sol yanımdan. Acıttı canumi en acısından. Tutuldum gözlerine sanki güneş orada Bu kara bahtım ile ben beklerim burada. (2X Nakarat) Yeşil yapraklar sararıp soldu. Sensiz bu canım bak ne oldu. Tutuldum ..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..

Gülben Ergen - Esasen 03:57

Gülben Ergen - Esasen

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay 04:09

Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay

Şehrin ısıkları azalmış Yıldızlar daha belirgın bu gece Ve ayı gördüm dolunaydı Sırrımı söyledim Belki sende bakarsın diye hımm Bir haber bıraktım dolunaya dolunaya Penceremi actım buraya Esiyor sana dogru Bir haber bıra..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Kart Şeklinde Suikast Silahı Yapmak 00:37

Kart Şeklinde Suikast Silahı Yapmak

Adamların işi gücü yok yaptıkları şeye bak. iyi bir şeymiş gibi bir de gösteriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Burcu Güneş - Tamamdır 04:35

Burcu Güneş - Tamamdır

Hayatında kalma sözü Versem tutabilir miyim Tutabilir miyim Seninle her durumda Var olmayı istesem Sona giden yollarda Olabilir miyim olabilir miyim Her durumda sınanmaya hazırım ben Gücümü önce Tanrı'dan Sonra..