#Evlerinde gizemli olaylarla karşılaşan aile

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Labirent Alev Deneyleri Film İzle 2:11:42

Labirent Alev Deneyleri Film İzle

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekl..

  • Tv Series tarafından
  • 40.727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta korku dolu anlar! 02:09

Esenyurt'ta korku dolu anlar!

İSTANBUL ESENYURT'TA BİR AİLE, DAİRELERİNDE SİLAHLI BİR YABANCIYI GÖRÜNCE KENDİ EVLERİNDE BALKONA SIĞINMAK ZORUNDA KALDI. BİR POLİS, ÖRÜMCEK ADAM MİSALİ YARDIMLARINA KOŞTU. SONRASINDA DEVREYE İTFAİYE DE GİRDİ...

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

Frenler Patlayınca uf oldu ! Ailece Otobüse çarptık 00:10

Frenler Patlayınca uf oldu ! Ailece Otobüse çarptık

Çine 4 kişilik bir aile motorla seyahat eder. otobüs durakta yolcu indirirken arkadan gelen motor üstündeki tüm aile otobüse çarparak uf oldu..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Görenleri Şaşırtan Ay Yıldızlı Buzağı 02:26

Görenleri Şaşırtan Ay Yıldızlı Buzağı

Adıyaman’da dünyaya gelen buzağının üzerindeki ay yıldız görenleri şaşırtıyor. Adıyaman merkeze bağlı Bebek köyü Şiraz mezrasında Mehmet Lütfü Gürbüz’e ait inek doğum yaptı. İlk önce üzerindeki ay yıldızı fark etmeyen a..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser 01:16

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..