#Evlilik öncesi

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Hayvanları Öğreniyoruz Çocuklar için Hayvan Sesleri İzle 10:33

Hayvanları Öğreniyoruz Çocuklar için Hayvan Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır...

Sayıları Öğreniyoruz İzle  01:50

Sayıları Öğreniyoruz İzle

Okul öncesi çocuklar için eğitici çizgi film. Sevimli canavarlar ile birlikte hem eğlenelim hemde sayı saymayı öğrenelim. Daha fazlası için abone olun...

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması 00:26

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması

Her Şey Dahil adlı programda gösterdikleri başarılı performansla adlarından söz ettiren Alişan ve Çağla Şıkel, aynı zamanda günlük hayatlarında da çok yakın iki dost. Birbirlerine olan yakınlıklarıyla magazin dünyasında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merakla Beklenen Ghost In The Shell'in İlk 5 Dakikası Yayınlandı! 06:39

Merakla Beklenen Ghost In The Shell'in İlk 5 Dakikası Yayınlandı!

Scarlet Johansson'lı Ghost In The Shell filminin ilk 5 dakikası yayınlandı. Anime uyarlaması olan film vizyon öncesi tanıtımlarına devam ederken dün de Johansson'lı bir dövüş sahnesini görmüştük...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Terim: İstemiyorsanız Yabancı Oyuncu Almayın, Zorunda Değilsiniz 01:43

Fatih Terim: İstemiyorsanız Yabancı Oyuncu Almayın, Zorunda Değilsiniz

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya Maçı Öncesi Yabancı Kuralı İle İlgili Olarak, İstemiyorsanız Yabancı Oyuncu Almayın, 28 Türkle Yapın Kadroyu. Zorunda Değilsiniz. Diyerek Rest Çekti...

Kukuli  Pantomim Şov 00:21

Kukuli Pantomim Şov

Kukuli ve afacan arkadaşları ile yepyeni oyunlar keşfetmeye hazır mısınız? Eğlenceli olduğu kadar öğretici çocuk videolarıyla sevgimizi kazanan kahramanımız ile pantomim öğrenme zamanı! Tiyatro sanatının bir parçası ola..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Annenin Doğum Günü 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Annenin Doğum Günü

Bu dizi okul öncesi çocuklar için. Baba eve bir doğum günü pastası getiriyor. Bakalım pastayı kime almış. Acaba başka sürprizler de var mı...

Musti  Yağmur Sonrası  İzle 05:02

Musti Yağmur Sonrası İzle

Bu eğitici çizgi film okul öncesi çocuklar için. Kedicik Musti ve arkadaşlarıyla tanışmalısın. Hepsi de çok sevimli! Musti yağmur sonrası dışarıya çıkıyor. Bakalım hangi hayvanlar yağmuru sever, hangileri sevmez...

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Eğitici Çizgi Film  Neşeli Şekiller  Traktör 02:58

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Traktör

Küçük çocuklar şekilleri öğreniyor. Okul öncesi eğitime uygun çizgi film.Traktör için hangi şekiller gerekiyor?..

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller  Kamyon 03:05

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Kamyon

Okul öncesi çocuklara özel eğitici çizgi film. 'Neşeli şekiller' dizisi hem şekilleri hem de iş arabalarını öğretiyor. Çocuklar eğlenerek öğrenmeliler.Kamyon için hangi şekiller gerekli söyleyebilir misin?..

Eğitici Çizgi Fİlm  Neşeli Şekiller Vinç 02:49

Eğitici Çizgi Fİlm Neşeli Şekiller Vinç

Okul öncesi çocuklara özel eğitici çizgi film. Çocuklar bu bölümde eğlenerek bir vincin hangi şekillerden oluşturulabileceğini öğreniyor...

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Oyuncak Araba 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Oyuncak Araba

Bu çizgi film okul öncesi çocuklar için. Peppe, Pocoyo ve Caillou sevenler Rubi ve Jojo'yu da sevecek. Rubi'nin uzaktan kumandalı bir arabası var. Arkadaşlarıyla bir yarış düzenliyor. Bakalım kim kazanacak..

Parmak Ailesi İngilizce Edis ile Feris Çocuk Şarkıları 01:54

Parmak Ailesi İngilizce Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Finger Family Song! ingilizce çocuk şarkılarında Türkiye'de ve Dünya'da tüm çocukların en sevdiği Finger Family Song Edis ile Feris çizgi film versiyonu kanalımızda. Okul Öncesi, anaokulu çağındaki çocuklar bu şarkıya ba..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Eğlenceli Çizgi Film Rengarenk Bir Dünya Araba Yarışı 03:40

Eğlenceli Çizgi Film Rengarenk Bir Dünya Araba Yarışı

Rengarenk bir video izlemeye ne dersin? Bu çizgi film okul öncesi çocuklar için. Arabalar bir yarış yapıyor; bakalım kim kazanacak...

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..