#Evlilik öncesi

Düğünde Dış Çekim Olayını Abartmak 00:14

Düğünde Dış Çekim Olayını Abartmak

Düğün öncesi dış çekime giden çiftin , Deniz kenarında başlayan macerası denizin ortasında devam etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı 01:12

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS öncesi öğrencilerle buluştu. Video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı sınavların ertelenmesinden, işsizliğe kadar birçok kon..

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı 01:58

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik düzenlen operasyon sırasında Oktar ve örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer’in operasyon öncesi oturdukları villanın gizli geçidinden kaçtıkları anın görüntüler ortaya çıktı...

Şampiyon 6. Bölüm 2:16:22

Şampiyon 6. Bölüm

#Şampiyon Her Pazar 20.00'de #TRT1’de!nnFırat Zafer’e Tansel’le yaptığı anlaşmadan bahseder ve ikili Güneş’i geri alabilmek adına Fırat’ın kafeste yapacağı üç maç öncesi antrenmanlara başlarlar. Diğer tarafta ise Tansel,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi 01:29

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi

Brüksel'deki kritik zirve öncesi, Avrupa Birliği'nden Yunanistan'ı hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi. Almanya'nın AB Dış İlişkiler Konsey Direktörü kritik değerlendirmelerde bulundu. Daniela Schwarzer, Türk..

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama 01:21

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, Kırbıs Rum yönetimini ziyareti öncesi yine Türkiye'yi hedef aldı. Yunan cumhurbaşkanı bir kez daha provokatif açıklamalar yaptı, Türkiye için işgalci ifadesini kullandı...

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor 03:36

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Okul öncesi ve ilk okul 1. Sınıfların yanı sıra yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Ara sınıflarda da yüz yüze eğitim başlıyor. Kabine toplantısı sonrası konuşan Erdoğan bir kez daha A..

Yarış Başlangıcında Yere Serilen Bisikletliler 00:40

Yarış Başlangıcında Yere Serilen Bisikletliler

Bisiklet yarışı öncesi yan yana dizilip bariyerin inmesini bekleyen bisikletliler, açılmayan bariyer yüzünden yere serilmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Kadir Şeker- -Yine Olsa Yine Yardım Ederdim 01:26

Kadir Şeker- -Yine Olsa Yine Yardım Ederdim

Kadir Şeker'in 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı duruşma öncesi avukatıyla arasında geçen konuşmanın detayları ortaya çıktı. Şeker’in avukatına ''Yine olsa yine yardım ederdim’’ dediği öğrenildi...

Sabah Şarkısı En  Güzel Bebek Şarkıları 12:21

Sabah Şarkısı En Güzel Bebek Şarkıları

Bu videomuzda birbirinden güzel ve eğlenceli çocuk şarkılarını bir araya getirdik. Okul öncesi dönemdeki küçük çocuklar ve bebekler hem öğreniyor hem de eğleniyor.nn..

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:16

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Kalp Unutmaz (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Çok zaman geçmesi gerek aradan Akşamdan sabaha onaramam ki Boş kalırsa durur atmaz ki bu kalp O zaman ben nef..

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi 04:25

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi

İstanbul'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında başlayacak olan kısıtlama öncesi, son mesai saatinde trafik ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu. Metrobüse binecek olan vatandaşların sosyal mesafe kulları..

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı 02:16

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı

DÜN AKŞAM KISITLAMA ÖNCESİ PEK ÇOK KİŞİ MARKETLERE AKIN ETTİ. KURUYEMİŞÇİLERİN ÖNÜNDE DE KUYRUK VARDI. AYNI DAKİKLARDA İSTANBUL'A GELEN TURİSTLER DE HAMBURGER VE DÖNER EKMEK KUYRUĞUNDAYDI...

Otobüsün İçinde Coşan Muavin 00:03

Otobüsün İçinde Coşan Muavin

Muavinler hep olumsuz haberlerle karşımıza çıkacak değil ya... Bu defa bir muavin sefer öncesi otobüste dans ederek coşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu 01:48

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Antalya Limanı'na dönmesinin Avrupa Birliği (AB) zirvesi öncesi iyi bir işaret olduğunu söyledi...

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Tedbirler salgın yayılımının düşmesini sağladı- Risk haritası yeşile dönüyor 02:00

Tedbirler salgın yayılımının düşmesini sağladı- Risk haritası yeşile d

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının olumlu etkisi, Kırıkkale'deki yoğunluk haritasına yansıdı. Kısıtlama öncesi kırmızıyla kaplı alanlar şimdilerde yeşile dönmeye başladı...

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Sandalyeyi Tutturamayan Dövmeci 00:28

Sandalyeyi Tutturamayan Dövmeci

Müşterisine yapacağı işlem öncesi anlatan dövmeci , anlatımını tamamlayıp sandalyesine oturmak isterken yere yapışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahçelievler Belediyesi kışa hazır 04:07

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesi Bahçelievler’de hazırlıklar tamamlandı. Karın aniden bastırması ihtimaline karşı çok sayıda personel ve iş makineleri cadde ve sokaklarda yerlerini aldı...

Askerde Telefon Saklamaca 00:59

Askerde Telefon Saklamaca

Askerler yasak olmasına rağmen kullandıkları telefonları denetim öncesi öyle bir yere saklamışlar ki, şeytanın aklına gelmez.....

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..