#Evlilikte İletişim hataları nelerdir

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Nesnelerin İnterneti Nedir 03:17

Nesnelerin İnterneti Nedir

Internet of things? Neler oluyordu? Şimdi de nesneler mi birbirleriyle iletişim mi kuruyordu? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabı kitaplarda. Kitap okuyun. :) Nesnelerin İnternet'i (Internet of Things, kısaca IoT), fiz..

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Haydar ŞENCAN 05:31

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Haydar ŞENCAN

prof faik somer lisesi prof faik somer spor lisesi prof faik somer lisesi öğretmenleri prof faik somer spor lisesi öğretmenleri prof faik somer lisesi öğrencileri prof faik somer spor lisesi öğrencileri prof faik so..

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Öğrencileri 03:30

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Öğrencileri

prof faik somer lisesi prof faik somer spor lisesi prof faik somer lisesi öğretmenleri prof faik somer spor lisesi öğretmenleri prof faik somer lisesi öğrencileri prof faik somer spor lisesi öğrencileri prof faik so..

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar 01:41

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar

Orucu bozan durumlar hakkında bilmeniz gerekenler... Fitil kullanmak orucu bozar mı? Vücuda merhem ya da krem sürmek orucu bozar mı? Merhem ve krem kullanımı ile ilgili genel kurallar nelerdir? Cünüp olan kişi oruç tutab..

Mutlu Evliliğin Sırrı Nedir 00:44

Mutlu Evliliğin Sırrı Nedir

Evlilikte yaşanabilen sıkıntıların önüne geçmek için bunlara dikkat edin.....

  • NABIZ tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı- Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama! 01:43

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı- Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği sona erdi. Boşanmak için Silivri Adliyesi'ne çift tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı. Adliye çıkışında kısa bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, İddialar çirkin ve ..

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
VAKİT GELDİ! 43:59

VAKİT GELDİ!

İNSANLIK YENİ BİR SIFIRLAMANIN KIYISINDA! 00:00 Giriş 01:48 Göbeklitepe'yi Kim İnşaa Etti? 08:02 Sırlar Ortaya Çıkarsa Ne Olur? 09:51 Göbeklitepe'nin Hırçın Bir Enerjisi Var? 10:15 Derin Kuyu Neden Yapıldı? 14:48 T Taş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Jeomanyetik Fırtınanın Yarattığı Kuzey Işıkları 01:02

Jeomanyetik Fırtınanın Yarattığı Kuzey Işıkları

Enerji ve iletişim sistemlerine zarar veren Jeomanyetik fırtınalar bu kez görsel şölen yarattı... Fırtınaların dünyada göze görünen şekli olan kutup ışıkları, birçok Avrupa ülkesinden izlenebiliyor.. Genellikle kutup b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayıcık Bombo 15.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 15.Bölüm

Hareketlerle iletişim ve yüz ifadeleri ile iletişim bazen kelimelerden daha fazlasını ifade eder....

Neden Trip Atarız 04:32

Neden Trip Atarız

İletişim biçimlerinin en fenalarından biridir trip. Fonetiği bile çirkin bak! Trip trip! Böyle tüyleri diken diken edercesine. Madem fena, peki neden trip atarız? E iletişim kuramayız da ondan! Konuşmayız, anlatmayız, k..

Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor 10:49

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor

Galip ve Lale haftasonu çocukları alıp Lale’nin annesine gitmişlerdir. Mıncır evde yalnızdır. Tüm aile geri döner. Mıncır mamasını yemiş bitirmiş çok açtır. Ev halkı Mıncır’ın durmadan garip sesler çıkartmasına mana vere..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Gönüllüler Sevdikleriyle Görüntülü Konuştu 89. Bölüm Survivor 2018 06:17

Gönüllüler Sevdikleriyle Görüntülü Konuştu 89. Bölüm Survivor 2018

İletişim oyununu kazanan Gönüllüler, iletişim odasında sevdikleriyle görüntülü konuşma yaptı...

  • BETA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Hakan Zaten Eşim Hamile Ondan Duyacağım Bir Ses 92. Bölüm Survivor 2018 02:23

Hakan Zaten Eşim Hamile Ondan Duyacağım Bir Ses 92. Bölüm Survivor 201

Gönüllüler takımı iletişim oyununu kazanmak istiyor. Hakan, iletişim ödülünün kendisi için ne anlam ifade ettiğini anlatıyor.....

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce