#Evren uysal kara sinekler güzel şeyler söyle müzik dinle

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Winx Club - 6. Sezon 7. Bölüm - Kayıp Kütüphane 22:30

Winx Club - 6. Sezon 7. Bölüm - Kayıp Kütüphane

Faragonda, Daphne'den Acheron adlı kara büyücü tarafından yaratılan sihirli bir kitap olan Legendarium'u araştırmasını ister. Winx perileri, kitabı sonsuza kadar kilitlemek üzere yaratıldığı yer olan Hindistan'..

  • ÇocukTV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karakomik Filmler Ekibi Bir Arada 00:46

Karakomik Filmler Ekibi Bir Arada

Kara Komik Filmler'in Başrol Oyuncuları Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven Ve Necip Memili Vizyon Öncesi Bir Araya Geldiler...

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Başak Parlak Türk Sinema Tarihinde Bir İlk 00:45

Başak Parlak Türk Sinema Tarihinde Bir İlk

Başak Parlak Kara Komik Filmler'in Galasında Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Akar Mersin'de 03:02

Milli Savunma Bakanı Akar Mersin'de

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Mersin'de askerleri taşıyan otobüsün kaza yaptığı bölgede incelemelerde bulundu...

Aşure dağıtırken can verdi 01:50

Aşure dağıtırken can verdi

20 YAŞINDAKİ EDA MÜDÜROĞLU BİR GÜN ÖYLE SIKILDI Kİ SOSYAL MEDYA HESABINA ''İÇİMDEKİ SIKINTININ HADDİ HESABI YOK'' DİYE YAZDI. SABAH UYANDI. KARA BULUTLAR DAĞILDI SANDI. BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ TÜM TÜRKİYE O'NA AĞLAD..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi 05:20

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi

Kocaeli’de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı! 01:56

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı!

Kocaeli'de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tsunami böyle vurdu 01:36

Tsunami böyle vurdu

İZMİR DEPREMİNİN ÜZERİNDENTAM 9 GÜN GEÇTİ. ANCAK DEPREMİN YAŞANDIĞI 30 EKİM'E DAİR SARSICI GÖRÜNTÜLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR. İŞTE SIĞACIK'TAKİ O KARA GÜNE AİT KABUS ANLARI......

Maket Polise Maske Takan Yurdum İnsanı 00:16

Maket Polise Maske Takan Yurdum İnsanı

Kara yolu üzerinde, sürücülerin kural ihlallerinin aza indirilmesi ve denetim hissi uyandırmak için konulan polis maketine bir vatandaş maske takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti 01:52

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca 28 göçmenin Türk kara sularına geri itilme anları kameraya yansırken, Sahil Güvenlik ekiplerince göçmenler kurtarıldı...

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı! 02:14

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı!

İSTANBUL AVCILAR'DA AYNI MAHALLEDE BÜYÜYEN İKİ ARKADAŞ İDDİAYA GÖRE SUDAN BİR SEBEPLE TARTIŞMAYA BAŞLADI. O TARTIŞMA ALEVLENDİ... EN SONUNDA DA BİRİ KARA TOPRAĞA,,, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ. OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN MA..

Ayakta kalma mücadelesi 01:50

Ayakta kalma mücadelesi

KAR BİR GELDİ, PİR GELDİ, MARMARA BÖLGESİNİ KASIP, KAVURDU, YURDUN BATISI ŞİDDETLİ SOĞUKLA MÜCADELE EDERKEN, ANTALYA'DA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞANDI... İŞTE 14 ŞUBAT'TA BATIDAN KARA KIŞ, GÜNEYDEN YAZ MANZARALARI.....

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği 01:05

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği

Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atak Faz-2 helikopterlerinde ilk teslimat gerçekleşti. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı yeni Atak’larına kavuşmuş oldu...

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 01:49

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KONUYA GİRMEDİ AMA GARA POLEMİĞİ BAKANLAR ÜZERİNDEN DEVAM ETTİ..İÇİŞLERİ BAKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SORUMLULUKTAN ÇIKARMA GAYRETİ TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ DE..

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde 01:32

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Hazal Filiz Küçükköse, şu ..

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce