#Ex aşkın yan salonda aynı gün evlense

Emrah - Belalım Benim 05:56

Emrah - Belalım Benim

Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsa..

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:51

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Çağrışa çağrışa havada turna Bağdat’ tan mı geldin Ağzında hurma Emanetim sana sılama uğra Eğlen turnam eğlen pire gidelim Eğlen turnam eğlen şaha gidelim Ali’ nin çağırdığı yere varalım Hasanla Hüseyin’ e gönül vereli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.265 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 04:03

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar

Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş c..

Ladonnis - Hallelujah 03:52

Ladonnis - Hallelujah

Şarkı Sözleri All praises due to me and not you All praises due (brrrr) I don’t see harm in askin The lord for a bad bitch I don’t need Zoey Kravitz I just don’t need no more ratchets Most my prayers don’t get answered ..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..