#Ex aşkın yan salonda aynı gün evlense

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur? 03:34

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur?

Hidrolik pres makinesi bu defa adamantium maddesine karşı. Marvel'da Wolverine pençesinde gördüğümüz madde buradaki videoda da aynı şekilde kullanıldı. Önüne gelen her şeyi kağıt kıvamına çeviren pres makinesi bu defa ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Davasının Görüleceği Dev Duruşma Salonu Tamamlandı 05:17

FETÖ Davasının Görüleceği Dev Duruşma Salonu Tamamlandı

Ankara'da 15 Temmuz darbe girişimi davasının görüleceği duruşma salonunun inşaası tamamlandı. İlk duruşma yarın görülecek. 720 sanığın aynı anda hakim karşısına çıkacağı salon bin 500 kişi kapasiteli. NTV ekibinden Gökha..

İspanya′da ′güneş vergisi′ tartışması 02:28

İspanya′da ′güneş vergisi′ tartışması

İspanya'nın güneş enerjisi sektörü güneş vergisine karşı ayakta. Güneş vergisi talepte düşüşe sebep olabilir. Aynı zamanda elektrik fiyatları artıyor. Kazançlı çıkanlar ise büyük enerji holdingleri...

  • Umut Tv tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasabın Açılmayan Kasaya Satırla Girişmesi 00:33

Kasabın Açılmayan Kasaya Satırla Girişmesi

Açılmayan kasaya sinirlenip satırla girişen kasap amcamızın kameraya yansıyan eğlence,komik ve aynı zamanda küfürlü görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzular Kurtlara Karşı Türkçe Dublaj Animasyon Filmi Hd İzle 1:21:13

Kuzular Kurtlara Karşı Türkçe Dublaj Animasyon Filmi Hd İzle

Filmde, sihirli ve son derece sıradışı bir dünyada, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayan bir grup kuzunun mutlulukları uzun sürmeyecektir. Çünkü yeni komşuları kurtlar olacaktır. Hem korkacak hem de nasıl olacağını hesap..

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Gaziantep te Çocuk Olmak Böyle Birşey 02:51

Gaziantep te Çocuk Olmak Böyle Birşey

Eren le Aynı Yaşta Olanlar Evcilik Oynarken Kendisi Kırıkhan Oynamayı Tercih Ediyor..

  • KAPALI SET tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşem  Türkan Şoray Türk Filmi 1:37:41

Ayşem Türkan Şoray Türk Filmi

Filmin Konusu: Ayşe (Türkan Şoray) üzüm bağlarında çalışan işçi bir kızdır ve her sene olduğu gibi en çok üzümü toplayarak üzüm ecesi olur. Aynı bağlarda çalışan Hasan (Tanju Gürsu) ise Ayşe’ye aşıktır fakat ona bir türl..

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle 15:01

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle

Nasreddin Hoca, Orta Çağ döneminde Akşehir ve Konya'da, Selçuklu veya Osmanlı Devleti döneminde var olduğuna inanılan mizah kahramanı. Nasreddin Hoca, komik hikâyeleri ve fıkralarıyla hatırlanan ve aynı zamanda popülist ..

Sarıkamış Çocukları - Fragman 03:09

Sarıkamış Çocukları - Fragman

1915 yılında aynı köyde iki arkadaş olan Mehmet ve Yusuf babaları Sarıkamış'ta çeteciler tarafından öldürülür. İki çocuğun abisi ise Sarıkamış cephesinde savaştadır. Bir yolunu bulup abilerinin yanına cepheye gitmeye kar..

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Rashid Holiqov - Gapir-gapir 04:18

Rashid Holiqov - Gapir-gapir

Kimsesi Yok Garip Garip Muhlis Akarsu Ölse Kimin Umurunda Kimsesi Yok Garip Garip Aynı Benim Durumumda Kimsesi Yok Garip Garip Yüzünde Yaş İzleri Var Hayal Dolu Yüzleri Var Ne Karanlık Gözleri Var Kims..

Şener Şen'in Sinemadaki İlk Rolü Sözde Kızlar 1967 01:02

Şener Şen'in Sinemadaki İlk Rolü Sözde Kızlar 1967

Şener Şen'in sinemada ilk rolü. 1967 yapımı sözde kızlar filminde çok kısa bir sahnede bir serseriyi canlandırmıştır usta aktör. Film Peyami Safa'nın aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Yazan ve Yöneten Nejat ..

İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak 05:04

İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak

İstiklal marşı Derneği İstiklal marşını 97 yıl sonra ilk okunduğu Nasrullah caminde hakiki makamıyla okudu. Hüzzam makamı. Taleal Bedru ile aynı makam. Çünkü İstiklal harbi bizim ikinci hicretimiz. Akif korkma diyerek ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Niye Sevmiyorsun Ki Beni - Kadirşinas - Mehmet Yıldız 14:06

Niye Sevmiyorsun Ki Beni - Kadirşinas - Mehmet Yıldız

Sana beni sevmen için bir sebep sunamam ama ... Seninle aynı Allah'a inanıyorum Yetmez mi ? . Abone olmayı Unutmayın.. İyi Seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Plaj Çantamda Ne Var? 01:13

Plaj Çantamda Ne Var?

Herkese merhabaa , yine yeniden 'Çantamda Ne Var ?' ile sizlerle beraberim. Bu sefer plaja giderken yanıma neler alıyorum yani plaj çantamda ne var videosu hazırladım. Oldukça zevkli bir başlık bence... Evet plaja giderk..

Yine Kavga Çıktı!Bahar Candan Merve Sevin İle Pişti Olunca Çıldırdı! 13:31

Yine Kavga Çıktı!Bahar Candan Merve Sevin İle Pişti Olunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan ve Merve Sevin pişti oldu. Bahar, Merve'ye benim dolabımdan kıyafetlerimi alıp giymiş gibisin ve senin yerinde olsam beni gördü..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toplu Dans Kediler :) 00:16

Toplu Dans Kediler :)

Açılan muzige hep beraber aynı hareketi yapan kediler komik dans gösterisi.....

3 Kuşun Garip Hareketleri 01:14

3 Kuşun Garip Hareketleri

Sahibiyle aynı masada duran 3 tür kuşun ilginç hareketleri dikkat çekiyo.....

Dostluk Bi Başka 01:12

Dostluk Bi Başka

Bir köpek ve bir kedi nasıl arkadas olabilir? Dostluk kurabilmek için aynı ırkdan olmaya gerek yokk!!!!..

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

Onur Seyit Yaran Kimdir? 01:29

Onur Seyit Yaran Kimdir?

İngilizce ve Almanca bilen yakışıklı model, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor yöneticiliği okuyor. Onur aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı ve gelecekte oyunculuk eğitimi alıp ismi duyulan bir aktör olmak is..

Arzum Onan Kimdir? 03:06

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Tuğba Çiğdem Gözyaşlarını Tutamadı! 07:37

Tuğba Çiğdem Gözyaşlarını Tutamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Tuğba Çiğdem'de bir durgunluk olduğunu söyleyince Tuğba Çiğdem problemler yaşadığını söyledi ve ayaklarından rahatsız olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kimdir? 03:25

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Güzel oyuncu ve model Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı...

Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi 05:38

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan filmde aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki..

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 8 yıl önce