#Ex aşkın yan salonda aynı gün evlense

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Kahveye yüzde 100 zam! 01:25

Kahveye yüzde 100 zam!

Başta Brezilya olmak üzere dünyanın önde gelen kahve üreticisi ülkelerde yaşanan don ve olumsuz iklim koşulları kahve fiyatlarını etkiledi. Bu durum aynı zamanda kahve çekirdeğinin ithalat maliyetini de arttırdı. Kahve f..

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA! 01:25

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA!

Rehabilitasyon merkezinde 12 yaşındaki engelli öğrenciye dayak yanına kalmadı aynı merkezde başka bir öğrenciye de şiddet skandalına imza atan bakım görevlisi tutuklandı..

Dilenci operasyonunda 2. perde! 03:21

Dilenci operasyonunda 2. perde!

İSTANBUL BEYAZIT MEYDANI'NDA, ÇÖPTEN YEMEK YER GİBİ YAPIP ÇOCUKLARI DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ALET EDEN DİLENCİLERİ DÜN AKŞAM EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER VE ZABITA EKİPLERİ BUGÜN AYNI YERE GİTTİ, O DİLENCİLER İŞ BAŞIND..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

ALEGORİ - Mutlu Musun 03:31

ALEGORİ - Mutlu Musun

Mutlu Musun? şarkı sözleri ile Ne kadar ararsan ara bulamazsın kendini bu dünyada Zaman hep bir adım önünde kaptırmışsın kendini peri masallarına Aşk desen aşk değil İş desen iş değil ..

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyaları Aldılar 02:26

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyalar

İstanbul Kadıköy'de 81 yaşındaki L.D., kendini polis olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldı. L.D.'nin 1.5 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları çalınan dolandırıcıların daha önce de başka bir kişiden aynı yönt..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Sürücüsüz Otomobil Turda 01:24

Sürücüsüz Otomobil Turda

AMASYA'DAKİ SEBZE MEYVE HALİNDE İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR... DÜN FIRTINAYLA SÜRÜKLENEN BİR ŞEMSİYENİN HABERİNİ VERMİŞTİK. AYNI ADRESTEN BU SEFER DE SÜRÜCÜSÜZ GEZİNTİYE ÇIKAN BİR OTOMOBİLİN GÖRÜNTÜSÜ GELDİ.....

Gündem Dışı / İnsan  ne için yaşar? 1:56:08

Gündem Dışı / İnsan ne için yaşar?

İnsanoğlu hayatın anlamını nerede, nasıl aramalı? Kalbin güzel olması ne demek? İyi insan aynı zamanda mutlu insan mıdır? Yapılan hatalar iyi niyetle telafi edilebilir mi? Cansu Canan Özgen soruyor, Prof. Dr. Nevzat Tar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Simpson Parmaklı Adam 00:28

Simpson Parmaklı Adam

Oto sanayide araba motoru tamirciliği yapan usta ilginç el şekliyle hayrete düşürüyor. Ustanın eli aynı simsons çizgi film karakterlerinden biri gibi... Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Pizza Yerken Ayakta Uyuyan Adam 00:12

Pizza Yerken Ayakta Uyuyan Adam

Katıldığı partide yorgunluğuna yenik düşen adam pizzasını yerken aynı zamanda ayakta uyumuş. Adam yemek ile uyumak arasında kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk- 04:51

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya k

Organ nakli ve bağışı konusunda bilgi veren İstanbul (Kuzey Marmara) Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin Hoş, “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk. Organ bağı..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

1 ayda 9 evi soydular! 01:53

1 ayda 9 evi soydular!

İKİ HIRSIZ, 1 AYDA 9 EVİ SOYUNCA POLİS ALARMA GEÇTİ... NEYSE Kİ, BİRKAÇ DAKİKADA EVLERİ SOYUP SOĞANA ÇEVİREN HIRSIZLAR, DİKKATSİZDİ... BÜTÜN SOYGUNLARDA AYNI KIYAFETLERİ GİYİNCE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi 2:15:53

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi

MAHFUZ! MATRİX UYANIRKEN İNSANLAR UYUTULUYOR! | Mukaddes Pekin Başdil % Eray Hacıosmanoğlu Mukaddes Pekin Başdil bu programda, Eray Hacıosmanoğlu ile birlikte Mahfuz adlı yeni kitabı ve insanlık hakkında konuşuyor. Meta..

  • STUDIO AS tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Elazığ’da suç makinesi yakalandı 00:22

Elazığ’da suç makinesi yakalandı

Elazığ'da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı...

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır! 14:05

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır!

Dakika 2023'ün ilk haberi dijital köleliğe geçişin ilanı oldu. Dijital kimlikler aynı zamanda dijital para cüzdanı mı olacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem Yaşanmadı! 53:11

GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem

02:30 Kuantik Bükülmeyle Döngü Ne Demek? 08:11 Zaman Boyutunda Hız Nedir? 15:35 Tarık ve Şira Dünyaya Yaklaşıyor Aynı Anda! 25:20 GAP'A Dikkat Tehlike Var! 32:52 Saman Dağının Asıl İsmi Ne? 44:56 İstanbul İçin Tehdit Var..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..