#Ex aşkın yan salonda aynı gün evlense

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Tarkan O Sevişmeler 04:10

Tarkan O Sevişmeler

perdim ellerinden sonrada gözlerinden Yanaklarından en çokta dudağından Ah nasılda bilirdin şu kalbimden geçeni Sen içimde kaybolurken ben sende bulurdum kendimi www.sozlerisozu.com O sevişmeler, sevişmeler, sevişmeler B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elbfilarmoni açıldı 01:14

Elbfilarmoni açıldı

Almanya'nın en önemli mimari projelerinden olan Hamburg'taki konser salonu Elbfilarmoni düzenlenen törenle açıldı. Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Başbakan Angela Merkel de ilk konserde salonda yer aldı...

Evde, balkonda çiftçilik gelişiyor 01:10

Evde, balkonda çiftçilik gelişiyor

Enverde adlı şirketin geliştirdiği LED aydınlatma sistemli dikey çiftçilik aparatı ile Mumbai'de insanlar balkonunda salonda sebzesini salatasını yetiştiriyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 2.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Belli 02:31

Feride Hilal Akın - Belli

Saçlarım dağılmış yastığa Devrik eşyalar üstbaş talan Zannedersin gece harp çıkmış salonda Etraf toz duman İçilmiş de gelinmiş belli Sabah ayazı nefes rutubetli Olmuş olan belli Ölmüş ölen belli belli Kah kesilmiş kalb..

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle 01:44

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana tedavisi süren Atiba Hutchinson ka..

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor 04:57

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da karşılaşacak olan Beşiktaş, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Atiba tedavi olurken, Quaresma ve Gökhan Gönül de salonda çalıştı...

Fetö'nün Yeni Yayınlanan  Sapkınlık  Görüntüleri 00:37

Fetö'nün Yeni Yayınlanan Sapkınlık Görüntüleri

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yıllar önce çekilen ve yeni ortaya çıkan görüntüleri örgütün nasıl bir sapkınlık içerisinde olduğunu gözler önüne serdi. Örgüt toplantısında konuşan FETÖ üyesi Gülen'e hitaben: Canlarımızı..

İnsansı Robotun Gösteri Sırasında Bayılması 01:00

İnsansı Robotun Gösteri Sırasında Bayılması

İskenderun Teknik Üniversitesi'nce (İSTE) gerçekleştirilen 2. Teknoversite Günleri'nde sunuculuk yaparak, harmandalı oynayarak, horon teperek ve fıkra anlatarak izleyenleri kendisine hayran bırakan insansı robot Robiste..

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Claws 2.Sezon Teaser 00:19

Claws 2.Sezon Teaser

Claws 2.sezon Tanıtımı Yayınlandı. İyi Seyirler. Salondaki şeyler salonda kalıyor ... Fakat bazı sırlar dökülmeye değer. Claws 2018'de TNT ile ikinci bir sezon için geri döndü...

Gelin Ve Damada Bitcoin Aracılığıyla Düğün Hediyesi 00:52

Gelin Ve Damada Bitcoin Aracılığıyla Düğün Hediyesi

İstanbul Avcılar'daki bir salonda yapılan düğün töreninde gelin ve damada takı yerine Bitcoin hesabı aracılığıyla 30 dolar yollanmış...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi 02:25

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı Müslüman Toplumun temsilcilerine hitap etti. Bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını provoke etmeye çalıştı. Erdoğan, salonda bulunanlara, Üç beş salon teröristine bu ..

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

Yıldırım'ın  Partiliyle Diyaloğu Gülüşmelere Neden Oldu 00:46

Yıldırım'ın Partiliyle Diyaloğu Gülüşmelere Neden Oldu

Başbakan Binali Yıldırım'ın, AK Parti Grup Toplantısı'na katılan bir partiliyle diyaloğu salonda gülüşmelere sebep oldu...

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı 02:40

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Toplantı öncesinde salonda Kerkük Türküsü 'Altın Hızma Mülayim' çalındı. Erdoğan, kendisinin salona girmesiyle kesi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT WORLD Forum'unda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya 5'ten büyüktür' sözleri dolayısıyla bazı ülkelerin tepki gösterdiği hatırlatılarak yöneltilen Siz bunu söyledikten sonra fark..

Maskeli Beşler Kıbrıs  Bilge Soygun Planı Yapıyor 01:27

Maskeli Beşler Kıbrıs Bilge Soygun Planı Yapıyor

Salonda uçan sineklerin bile özel hayatı kayda alınmakta...

İki Azeri Kardeşin Çifte Düğünü 05:49

İki Azeri Kardeşin Çifte Düğünü

İki azeri kardeş bir salonda birlikte yaptıkları düğünde evlendiler bu güzel görüntüleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener'in Yılbaşı Konseri Kâbusa Döndü 08:42

Hande Yener'in Yılbaşı Konseri Kâbusa Döndü

2018'i İstanbul'da bir otelde karşılayan Hande Yener'in yılbaşı konserinde olay çıktı ! 2800 kişilik salona 4000 kişi sığdırmaya çalışan organizatör yüzünden salonda izdiham yaşanınca seyircilerden aşırı tepki alan Hand..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Bakan'dan Arif V 216 Filmiyle İlgili Tüyolar 01:43

Seda Bakan'dan Arif V 216 Filmiyle İlgili Tüyolar

Arif V 216 film oyuncuları önceki akşam özel gösterimde bir araya geldi. Seda Bakan, Arif V 216 filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan Seda Bakan, “Filmimi..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik 03:34

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik

Batman merkeze bağlı bir köyde muhtarlık yapan 4 eşli, 30’a yakın çocuklu 68 yaşındaki M.S.Ö., 5’inci evliliğini 19 yaşındaki A.B. ile yaptı. M.S.Ö.’nün hem kendinden 49 yaş küçük biri hem de 5’inci kez evlenmesini yadır..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce