#Ex aşkın yan salonda aynı gün evlense

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:18

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İşini çok iyi yapmak için uğraşan bir yönetmen kendini geliştirmek için genelde insanlarla zaman geçirerek tecrübe ve o anların duygularını yakalamaktadır. Bir gün yine aynı bu şekilde bir erkekler bir gün zama..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle 1:44:10

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirine nispet yapan iki aşığın hikâyesi konu edilir. Çocukluk arkadaşı olan Hasan ve Nazlı yıllar sonra karşılaşırlar. O gün iki gencin arasında bir aşk başlar. Ertesi gün Hasan, gidip Nazlı’ya evle..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

YKKE - Ufo361 x Ezhel 03:34

YKKE - Ufo361 x Ezhel

Ezhel ve ufo361 ait bir şarkı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Yağmur yağsa bile durmadan aşağı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Her gün hep aynı saatte yine güneş doğuyor Her gün, ja, ja Ja-ah, mmh-mmh Yağmur ..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

 Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor 00:41

Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor

Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Sibel Can, yeni sezonda Emre Kınay'la birlikte 'Sevdanın Bahçesi' dizisinde boy gösterecek. Ege turnesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Sibel Can..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce