#Ey bahar gözlüm ÖzgÜn mÜzik severler bayilacak

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız 00:42

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındı

www.Seyredelim.com Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız. Yerli Sitemize Video,Müzik ve Resim Seyredelim.com üzerinden oluşturduğun kanalın aracılığıyla paylaştığın özgün içerik ..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Selçuk - Ayrılıklara Dair 03:46

Selçuk - Ayrılıklara Dair

Selçuk - Ayrılıklara Dair Dinle Ayrılıklara Dair şarkı sözleri ile Bana seni sordu bugün gittiğimiz yerler Boğazdaki gemiler, arabalar, evler Küçücük kalplerin içinde gizli galiba devler Kimseler bilmeden kocaman sev..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ŞOK Gelişme! Kemal Doğulu Aleynadan Dolayı Stüdyoyu Terk Etti! 12:46

ŞOK Gelişme! Kemal Doğulu Aleynadan Dolayı Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Bahar Candan, Aleyan Eroğlu'nun oyuncu olmak istediğini ama takipçisinin az olduğu için oyuncu olamayacağını söyleyerek ağlamaya başladı. Simay ..

  • ANKA tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

YaDa - Çok Güzelsin 04:45

YaDa - Çok Güzelsin

Çok Güzelsin şarkı sözleri ile Severler et kokusunu Karınları hep aç gezerler Ağızlarından akar salyalar İkiyüzlü hayasızlar Bir eliyle sırtını sıvazlar Öteki eli de boş durmaz Çok güzelsin Hislerin hiç kimsenin um..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Oyuncak Hikayesi 3 - Toy Story 3 Türkçe Dublaj İzle 1:42:33

Oyuncak Hikayesi 3 - Toy Story 3 Türkçe Dublaj İzle

Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D Gösterim Tarihi : 2 Temmuz 2010 Yönetmen : Lee Unkrich Senaryo : Michael Arndt Müzik : Randy Newman Yapım : 2010, ABD Seslendirenler : Tom Hanks (Woody) , Joan Cusack (Jessie the Yo..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m 10:07

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m

Mıncır bahçede yaşayan tarla faresini kovalar. Çatıya kaçan farenin peşinden gider. Çatıda yuva yapmış leylek ile karşılaşır. Mine ve Müge çatıda yaşayan Leyleği çok severler. Göç etmemesi için türlü fikirler üretirler. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikan Polisi İş Başında 03:34

Amerikan Polisi İş Başında

Amerikalılar bir şeyi abartmayı çok severler. işte tipik bir amerikan polisi macerası..

  • Cowboy tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebeklerin Kedilerle Oynamaları 01:22

Bebeklerin Kedilerle Oynamaları

Minnoşlar bebekleri severler :))..

  • PITIRCIK tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 47.Bölüm 10:07

Canım Kardeşim 47.Bölüm

Mıncır bahçede yaşayan tarla faresini kovalar. Çatıya kaçan farenin peşinden gider. Çatıda yuva yapmış leylek ile karşılaşır. Mine ve Müge çatıda yaşayan Leyleği çok severler. Göç etmemesi için türlü fikirler üretirler. ..

Çalıkuşu 6.Bölüm 48:17

Çalıkuşu 6.Bölüm

Feride, yaz tatillerini Besime teyzesinin köşkünde geçirir. Teyzesinin yakışıklı oğlu Kâmran ile birbirlerini severler ve nişanlanırlar...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması 00:48

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda 01:02

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:14

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Ahmet (Ayhan Işık) hapisten yeni çıkmıştır . Mahalleli onu beklemektedir . Başta onu seven Gül ( Semra Sar ) ile kızı Ayla'dır. Hapisteyken kızına Gül bakmıştır. Birbirlerini severler , evlenmeye de karar verirler. Fakat..

Arka Bacağını Kaybeden İneğin Duygulandıran Kurtarılma Öyküsü 00:41

Arka Bacağını Kaybeden İneğin Duygulandıran Kurtarılma Öyküsü

Arka bacağı kırıldıktan sonra kangren olan Dudley isimli ineğin yeniden hayata tutunma hikayesi insanı duygulandırıyor. Hayvan severler tarafından yardım eli uzatılan inek başarılı geçen operasyonlar sonrası protez bacağ..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizmeli Kedi  Büyülü Kitaptan Kaçış Animasyon İzle 23:52

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Animasyon İzle

Prenses ve Küçük Efendi birbirilerini çok severler. Küçük Efendi’ye babasından miras sadece bir kedi kalmıştır. Bu kediyle ne yapacağını bilmeyen Küçük Efendi kedisinin konuştuğunu öğrenir. Çizmeli Kedi, Küçük Efendi’yi ..

Sele Kapılan Köpeği Kurtaran İnsanlar 02:56

Sele Kapılan Köpeği Kurtaran İnsanlar

Sele kapılan köpeği kurtaran hayvan severler seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce Sevip Sonra Kavga Eden Komik Kediler 00:09

Önce Sevip Sonra Kavga Eden Komik Kediler

Kediler önce birbirlerini severler sonra kavga ederler komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce