#Eylül Şimşek kediler cover müzik dinle

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Kenan Evren'in Darbe Konuşması izle 01:15

Kenan Evren'in Darbe Konuşması izle

Kenan Evren'in 12 Eylül 1980 günü ordunun yönetime el koymasının nedenleri hakkındaki konuşması...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti 03:03

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ'cü hakim Zeynep Mercan'ın yaptığı başvuruyu reddetti AİHM, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan ve meslekten ihraç edilen hakim Zeynep ..

  • Haberler tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Evren'in MGK Yemin Töreni'ne Gelişi izle 01:38

Kenan Evren'in MGK Yemin Töreni'ne Gelişi izle

13 Eylül 1980 Kenan Evren'in TBMM'deki Milli Güvenlik Konseyi Yemin Töreni'ne gelişi..

Kafes İzle 1:53:57

Kafes İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı 02:17

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı

Boston Celtics koruması Isaiah Thomas, basketbol sahasında pek çok görünüşe düşürmüyor. NBA'de değil, en azından. Ama 5'9 boks şampiyonu Floyd Mayweather'a karşı farklı bir hikaye Thomas, WBA, WBC ve Ring Wetterweight ş..

Bunalımlı Yıllar 8.Bölüm İzle 47:05

Bunalımlı Yıllar 8.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı proramın 8. bölümünde; Güneş Motel Olayı, 1978 Krizi, 1979 ara seçimleri, 43. Hükümet'in kurulması ve 12 Eylül Darbesinin nedenleri röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle 41:17

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; 1980 yılında CHP ile AP’nin çekişmeleri, sokaklarda anarşi ve terörün egemen olması, 12 Eylül 1980 Darbesi röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle 47:32

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında gelişen siyasi ve ekonomik süreç röportajlar ile anlatılmaktadır...

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında 01:03

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında

“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi..

Gençlik 24.Bölüm 1:03:50

Gençlik 24.Bölüm

Meral Babacan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ferzan Önder ve Ferhan Önder konuk edilmektedir. Programda ayrıca İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Şenliği ve Kavak Yelleri Tiya..

Kurtlar Vadisi Vatan ne Zaman Vizyona Giriyor  Necati Şaşmaz Açıkladı 05:21

Kurtlar Vadisi Vatan ne Zaman Vizyona Giriyor Necati Şaşmaz Açıkladı

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Polat Alemdar karakteriyle milyonların sevgisini ve beğenisini kazanan Necati Şaşmaz açıklamalarda bulundu. Şaşmaz, sinema filminin Eylül/Ekim ayları arasında vizyonda olacağını söylerken dizi..

İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı 04:18

İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı

Avcılar Sosyal Tesisler metrobüs istasyonu ve üst geçidinin, yenileme çalışmaları dolayısıyla kapatılması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Girişleri demir bariyerle kapatılmasına rağmen, vatandaşların üzerinden atlayara..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata 01:21

IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata

Kapıyı kapatalım Barzani'nin 25 Eylül'de yapılacağını açıkladığı sözde bağımsızlık referandumu, bölgedeki Türkmen ve Arapları dışlayan bir kaos projesi. Irak Kürt yönetimi Türkiye'nin uyarılarını dinlemediği takdirde bir..

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı 00:53

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı

Adil Öksüz'ün kasası İzmir'de yakalandı Darbe gecesi Akıncılar'da olan Adil Öksüz'ün Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yönelik FETÖ operasyonunda yakalanan Yrd. Dr. İsmail Acar'a havale yaptığı ortaya çıktı...

Arabalar Film İzle 1:51:44

Arabalar Film İzle

Arabalar 1 türkçe dublaj izle, John Lasseter'in senaryosu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği arabalar 1, 15 Eylül 2006 tarihinde gösterime girdi. Seslendirmesini Owen Wilson, Yekta Kopan ve Michael Keaton'un yaptığı ar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Adım Khan Film İzle 2:41:31

Benim Adım Khan Film İzle

ASPERGER SENDROMU OLAN KHAN, 11 EYLÜL OLAYLARINDAN SONRA SERGİLEDİĞİ TUHAF DAVRANIŞLAR YÜZÜNDEN TUTUKLANIR. TERAPİST HASTALIĞI YENMESİNE YARDIMCI OLACAKTIR. My name is Khan film izle..

  • Tv Series tarafından
  • 13.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Kafes Film İzle 1:53:57

Kafes Film İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

  • Tv Series tarafından
  • 14.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..