#Eylül Şimşek kediler cover müzik dinle

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Grip Aşısı Ne Zaman Yapılır 00:26

Grip Aşısı Ne Zaman Yapılır

Grip aşısı sonbaharda, yani soğumanın başladığı aylarda uygulanır. Eylül ve Ekim ayları grip aşısı için uygun bir aylardır. Bunun nedeni kış soğuklarının arttığı aylarda enfeksiyonun artmasıyla birlikte aşının koruyuculu..

  • NABIZ tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor 01:43

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor

Temeli 3 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle atılan, dolgu çalışmaları ise 16 Eylül’de başlayan Rize-Artvin Havalimanı’nda geçen 3 ayda deniz dolgusu için 5 milyon ton taş kullanıldığı bel..

İrem Derici Eski Eşiyle Alakalı Soru Sorulunca Çıldırdı 05:56

İrem Derici Eski Eşiyle Alakalı Soru Sorulunca Çıldırdı

İrem Derici eski eşinin adını bile duymak istemedi İrem Derici Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile evlendi. Mart 2016'da boşandı. Popçu 3 ay sonra da Selami Şahin'in oğlu Lider ile yeni bir aşka yelken açtı. Ama bu..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fulya Zenginer'i Kızdıran Soru 02:23

Fulya Zenginer'i Kızdıran Soru

Fulya Zenginer yeni sevgilisi Küntay Evren ile ilk kez elele görüntülendi. Oyuncu Fulya Zenginer 2015’te aşk yaşamaya başladığı Onur Koçal’dan geçen Nisan’da ayrılmıştı. Eylül’de de eski sevgilisi gibi yönetmen olan K..

  • BETA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Demet Özdemir Oğuzhan İle Birbirimizi Tanımaya Çalışıyoruz 03:34

Demet Özdemir Oğuzhan İle Birbirimizi Tanımaya Çalışıyoruz

Demet Özdemir, Eylül ayına kadar herhangi bir projenin içerisinde yer almayı düşünmüyorum. Daha çok ailemle vakit geçirmek istiyorum diyerek, ailesine zaman ayıracağını dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi 01:39

Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) bilim insanları, tahlil örneğinden yola çıkarak hastanın sağlık durumuna ilişkin ileriye yönelik tahminde bulunan yazılım geliştirdi ve merkez laboratuvarda uygulamaya başladı...

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda..

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bazen gerçekleri ararken, daha fazla soru bulursunuz... #KayıpAranıyor fragmanını kaçırmayın. Eylül’de sinemalarda…..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Kayak Merkezinde Volkan Patladı 00:43

Kayak Merkezinde Volkan Patladı

Japonya'da Kusatsu-Shirane yanardağı faliyete geçti. BBC'ye göre en az 10 kişi volkanik taşlardan dolayı yaralandı. İki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi. Japon medyası birkaç kişini..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Erdoğan'dan 65 Yaş Emeklilerine Aylık Maaş Müjdesi 00:46

Erdoğan'dan 65 Yaş Emeklilerine Aylık Maaş Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 65 aylıkları kendilerine üç ayda bir ödenen kardeşlerimiz, eylül ayının başından itibaren bu maaşlarını aylık almaya başlayacaklar. dedi...

N'oldu Aşkım - Romantik Hediye (1. Bölüm) 02:58

N'oldu Aşkım - Romantik Hediye (1. Bölüm)

NOLDU AŞKIM? Son dönemde yaptığı sosyal içerikli videolarla dikkat çeken ünlü oyuncu/müzisyen Eylül Öztürk ve Kardeş Payı gibi fenomen dizilerden hatırladığımız, sevilen oyuncu Kadir Polatçı'nın başrol oynadığı, kadın/e..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

N'oldu Aşkım - Kanepe Fighters (2. Bölüm) 03:57

N'oldu Aşkım - Kanepe Fighters (2. Bölüm)

NOLDU AŞKIM? Son dönemde yaptığı sosyal içerikli videolarla dikkat çeken ünlü oyuncu/müzisyen Eylül Öztürk ve Kardeş Payı gibi fenomen dizilerden hatırladığımız, sevilen oyuncu Kadir Polatçı'nın başrol oynadığı, kadın/e..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 6 yıl önce
N'oldu Aşkım - İş Bölümü (3. Bölüm) 02:48

N'oldu Aşkım - İş Bölümü (3. Bölüm)

NOLDU AŞKIM? Son dönemde yaptığı sosyal içerikli videolarla dikkat çeken ünlü oyuncu/müzisyen Eylül Öztürk ve Kardeş Payı gibi fenomen dizilerden hatırladığımız, sevilen oyuncu Kadir Polatçı'nın başrol oynadığı, kadın/e..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Shameless 9. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:43

Shameless 9. Sezon Tanıtım Fragmanı

Shameless 9. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Eylül Pazar Günü Showtime'da Başlıyor. » Shameless Pazar Günleri Saat 9:00pm Showtime'da » Oyuncular: Emmy Rossum, Steve Howey, Shanola Hampton, Cameron Monag..

The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...

American Horror Story 8. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:41

American Horror Story 8. Sezon Tanıtım Fragmanı

American Horror Story 8. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Eylül'de FX'de..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:43

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda! Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Cinsel Kastrasyonu Yeni Dönemde Devreye Sokacağız 01:25

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Cinsel Kastrasyonu Yeni Dönemde Devreye So

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, minik Eylül'ün öldürülmesine ilişkin, Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız. dedi...