#Eylül Şimşek kediler cover müzik dinle

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Palamutun fiyatı yüz güldürüyor, istavrit ve mezgitin fiyatı ise üzüyor 03:39

Palamutun fiyatı yüz güldürüyor, istavrit ve mezgitin fiyatı ise üzüyo

Karadeniz’de 1 Eylül'de başlayan balık av sezonu geçtiğimiz yıla oranla bol palamut avı ile dikkat çekerken, geçen sezon başında 20-25 TL’den satılan palamut, tezgahlarda tanesi 7,5-10 TL arasında satılıyor. Palamut boll..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi 03:31

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi

İstanbul’da 4 ve 5 Eylül'de 17.00-03.00 saatleri arasında trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 139 araç trafikten men edilirken, 1 milyon 139 bin 100 lira cezai işlem uygulandı...

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü 07:01

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül’de İstiklal İçin Kararlılık yürüyüşü düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yapılan yürüyüşte ..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting 04:14

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting

Şırnak’ta, 23 Eylül Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında sporcular, Habur Çayı'nda sosyal mesafe kurallarına da uyarak rafting yaptı...

Limonun kilosu 1,5 TL’ye düştü 04:25

Limonun kilosu 1,5 TL’ye düştü

Mersin'in Erdemli ilçesinde hasadın başladığı Eylül ayında kilosu 3,5 TL olan limon fiyatları, dalında 1,5 TL’ye kadar düştü. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Rusya, Ukrayna, Romanya, Irak gibi ülkelerden talebi..

Gülnar'da kurutmalık üzümler, meşe külüne bandırılıyor 03:00

Gülnar'da kurutmalık üzümler, meşe külüne bandırılıyor

Mersin'in Gülnar ilçesinde eylül- ekim aylarında hasat edilen üzümlerin bir kısmı sofralık olarak satılırken, bir kısmı ile pekmez yapılırken, kalanı da geleneksel yöntemlerle kurutularak tüketiliyor. Daha dayanıklı ve a..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

7. Sınıf Fen Bilimleri | Güneş Sistemi ve Ötesi 40:40

7. Sınıf Fen Bilimleri | Güneş Sistemi ve Ötesi

7. Sınıf eylül ayı programını indirmek için buraya tıklayabilirsin ????http://bit.ly/7-eyluln7. Sınıf #Fen dersinin ilk konularından olan ''Güneş Sistemi ve Ötesi'' konusunu #konuanlatım ve yeni nesil soru çözümleri ile ..

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Okul Kantinlerine 'Okul Gıdası' Düzenlemesi! 01:43

Okul Kantinlerine 'Okul Gıdası' Düzenlemesi!

Okullarda öğrencilere satışa sunulacak hazır ambalajlı gıdalar için okul gıdası onayı alma zorunluluğu 6 Eylül 2021'e uzatıldı...

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü 00:59

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü

İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı enkazından 17 saat sonra çıkarılan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Devlet Konservatuvarı 11. sınıf öğrencisi İnci Okan, depremin ardından ilk kez fizik tedavi sayesinde yürüdü...

Bakan Koca Açıkladı! Maskeler Ne Zaman Çıkarılacak 02:58

Bakan Koca Açıkladı! Maskeler Ne Zaman Çıkarılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınıyla mücadelede aşılama ile normal hayata dönüş için eylül ayı sonunu işaret ederek, Bu dönemde okullar, üniversite, yüksekokullar dahil olmak üzere normal hayata dönülmes..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Okullar açılacak mı? 04:10

Okullar açılacak mı?

Okullar 6 Eylül'de açılacak mı? 28 Temmuz 2021 FOX Ana Haber bülteni yayında hemen izle!..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..