#Ezgi fındık beauty dubai makyajım

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

Sütlaç Tarifi  Sütlaç Nasıl Yapılır Sütlü Tatlı Tarifleri 02:28

Sütlaç Tarifi Sütlaç Nasıl Yapılır Sütlü Tatlı Tarifleri

MALZEMELER 1 litre süt 1 çay bardağı kırık pirinç 1 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı mısır nişastası 1 paket vanilya İri kıyılmış fındık Tarçın TARİFİ Pirinç yıkanır, 1 bardak suda haşlanır. 1 litre süt ilave edilir, ..

Şekerpare Tarifi 05:20

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon HAMURU İÇİN 3 su bardağı un 2 yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu Kavrulmuş fındık YAPI..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

 10 Dakikada İrmikli  Şekerpare Tarifi 04:34

10 Dakikada İrmikli Şekerpare Tarifi

Malzemeler 200 gr. tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için ayrılacak) 1 çay bardağı yoğurt (115 cc lik çay bardağı) 1 su bardağı irmik 2 su bardağından biraz fazla un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanil..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım 13:43

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım

Günlük makyajım o gün makyaja ayırabileceğim zamana göre değişiyor. Bu videoda 5, 10 ya da 15 dakikası olanlar için 3 farklı günlük makyaj rutinimi paylaştım. Bilgi kutucuğunun devamında videoda bahsettiğim ürünleri bula..

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj 08:58

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj

Bir klasik! Sadece benim için olduğunu düşünmüyorum. :) Kızıl kahve, hafif dumanlı göz makyajım için iyi seyirler! :*..

Selma Çiçekdal 5 Dakikada Kolay Dağınık Topuz 07:13

Selma Çiçekdal 5 Dakikada Kolay Dağınık Topuz

Makyajım ; Maybelline Dream Velvet 21 Nude fondöten Catrice Camouflage Cream 20 Light kapatıcı Gosh Forever kalem far 03 Light Copper Bourjois Bronzing Powder 52 (göze gölge ve yanaklar) Bobbi Brown Tawny allık ABH D..

Merve Kutlu Bol Sohbetli Eylül Favorilerim 20:00

Merve Kutlu Bol Sohbetli Eylül Favorilerim

Canlarııımmmm ilkbaharı çok sevsem de sonbaharın yeri ayrı. ???? bol bol sohbet ettiğimiz, eylül ayında en çok yaptığım makyajım ve bakımım, okuduğum kitabım, en çok sevdiğim dizilerimi ve müziklerimi paylaşıyorum...

Farklı bir sanat 00:44

Farklı bir sanat

makyajım böylesi korku filmi hibi..

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Söz & Müzik: Doğan Duru Düzenleme: Doğan Duru Mix: Doğan Duru Mastering: Turgay Poyraz Yıkılmaz Yönetmen: Pınar Öğün Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgu..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

Nusr-Et ile Sanat 01:00

Nusr-Et ile Sanat

Nusret et ile adeta sanatını icra ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusr-ET Kesiyor! 00:39

Nusr-ET Kesiyor!

Nusret #saltbae HD izle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evcen İranlı Güzel Yüzünden Kıskançlık Krizine Girdi!! 09:01

Fahriye Evcen İranlı Güzel Yüzünden Kıskançlık Krizine Girdi!!

Fahriye Evcen'i Çıldırtan Kainat Güzeli.Hayranlarıyla bulışmak üzere Dubai'ye giden Burak Özçivit krallar gibi karşılandı.Aşrı ilgi gösteren İranlı güzel Burak Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen'i kıskançlık krizine sokt..

  • ANKA tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira'dan Muhteşem Oryantal Show 03:39

Shakira'dan Muhteşem Oryantal Show

Dubaideki konserinden hayranları için muhteşem bir oryantal dans.Danslarının hepsinde eolduğu gibi bununda hakkını fazlasıyla veriyor dünyaca ünlü latin sanatçı....

  • ANKA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Modelin Gökdelenin Tepesindeki Çekimine Tepki Yağdı 00:31

Rus Modelin Gökdelenin Tepesindeki Çekimine Tepki Yağdı

Dubai'de gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi ile akıllarda durgunluk yaratan 22 yaşındaki Rus model Viktoria Odintsova'nın görüntülerini izlemek dahi ürpertici. Ancak o topladığı tüm cesareti ile bunu başarmış. Hayranları t..

  • JokerS tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çekim İçin Ölümü Göze Aldı 00:33

Çekim İçin Ölümü Göze Aldı

Fotoğraf çekimi için Dubai'ye giden Rus model Viktoria Odintsova, gökdelenin tepesine çıkarak hiçbir güvenlik önlemi almadan yaptığı riskli çekimle sosyal medyada tepki gördü...

Manchester City'li Futbolculardan Nusr-Et Taklidi! 00:46

Manchester City'li Futbolculardan Nusr-Et Taklidi!

Manchester City'li futbolcular, et yemek için dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'nin Dubai'deki restoranına gitti, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan bu anları Instagram'dan paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Hadise Tatile Doymuyor! 04:09

Hadise Tatile Doymuyor!

Kız kardeşi Derya ile önce Maldivler'e tatile giden Hadise şimdi de Dubai de tatil yapıyor....

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Imagine Dragons - Thunder 03:23

Imagine Dragons - Thunder

Director: Joseph Kahn Producers: Jil Hardin Nathan de la Rionda Charleen Manca Production Company: Supply & Demand Thank you to the city of Dubai Choreography by Aaron Sillis Dancers: Gianna Gi Instagram: giannagi_ Haro..