#Eş değer 380 milyon

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Can Aydıner - Her Koşulda 04:01

Can Aydıner - Her Koşulda

Her Koşulda şarkı sözleri ile Geçmişin tuzaklarını son sözlerimin ardında bıraktım Kendi kayıplarımı hissizliğimde toplayıp onardım Öyle ya her çatışmamızda en haklı bulurdum kendimi Sense gerçeği anlayana kadar katlan..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper 03:01

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper

A car mad couple have amassed the world’s biggest Dodge Viper collection - worth an amazing $7.5 million. Texan couple D’Ann and Wayne Rauh have collected an incredible 80 Dodge Vipers - and they drive every single one. ..

  • BETA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

İdamın Geri Gelmesi İçin En Çok Çalışan Parti Büyük Birlik Partisi 02:31

İdamın Geri Gelmesi İçin En Çok Çalışan Parti Büyük Birlik Partisi

İdamın Geri Gelmesi İçin En Çok Çalışan Parti Büyük Birlik Partisi BBP 2 MİLYON İMZA TOPLADI,İDAM IN GERİ GELMESİ İÇİN EN ÇOK ÇALIŞAN PARTİ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı 00:47

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, so..

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı 00:44

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı

Gümrük muhafaza ekipleri, geçen yıl düzenlenen operasyonlarda, aralarında Porsche, Mercedes ve BMW gibi lüks otomobillerin de yer aldığı, toplam piyasa değeri yaklaşık 240 milyon liralık 11 bin kaçak araca el koydu...

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Lüks yatlar Dubai’de buluştu 01:05

Lüks yatlar Dubai’de buluştu

Gösterişli ve lüks yaşantısıyla anılan Dubai 25. kez Uluslararası Yat Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Fuarın gözdesi 80 milyon euroluk fiyatıyla süper yat Silver Fast...

  • Umut Tv tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″ 00:41

Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″

Bilim insanları Avustralya'da bir yarımadada dünyanın en büyük dinozor ayak izi de dahil 21 farklı dinozor izi buldu. Sauropod türü dinozora ait en büyük ayak izi 127-144 milyon yıl kadar eski kayalıklarda tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Pembe Elması Rekor Kırdı 01:03

Dünyanın En Büyük Pembe Elması Rekor Kırdı

“Pembe Yıldız” olarak bilinen 59.60 karatlık nadir elmas, Hong Kong’da düzenlenen açık artırmada 71 milyon dolara satılarak, bir müzayedede satılan en değerli taş oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli 01:28

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli

55 milyon seçmen, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumunda sandık başına gidecek. Peki seçmen oyunu nasıl kullanacak? İşte dikkat edilmesi gereken ayrıntılar.....

Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

İhracat Rakamları Açıklandı 02:07

İhracat Rakamları Açıklandı

Türkiye'nin ihracatı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,5 artarak 13 milyar 616 milyon dolar, ithalatı yüzde 21,7 artarak 20 milyar 923 milyon dolar olarak gerçekleşti...

Despacito Bağımlısı Kız 01:14

Despacito Bağımlısı Kız

11 yaşındaki Filipinli Youtuber Niana Guerrero’nun, hit rekortmeni “Despacito” şarkısını her duyduğunda dans etmeye başlaması günün olayı oldu. Küçük dansçı, bazen markette, bazen okula gitmek üzereyken, bazen de yolda y..

  • JET TV tarafından
  • 1.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Gümüş'e Teklif Yağıyor 00:18

Sinan Gümüş'e Teklif Yağıyor

Galatasaray'da uzun süredir transferi için teklifler aldığı gündeme getirilen Sinan Gümüş'e Fiorentina da kanca taktı. İtalyan kulübünün 23 yaşındaki kanat oyuncusu için 4,5 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtiliyor. S..

  • OFSAYT tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Gary Medel'in Geliş Saati! 01:15

İşte Gary Medel'in Geliş Saati!

Beşiktaş, Inter'in Şilili savunmacısı Gary Medel'le her konuda anlaştı. Yıldız oyuncu bugün saat 13.15'te İstanbul'a geliyor. Medel'le yıllık 2.3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme için el sıkışan siyah beyazlılar, Inter'..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para Düşürme Şakası 04:53

Para Düşürme Şakası

BigDawsTv tarafından yapılan kamera şakasında çantada taşınan 1 milyon dolar sahte paralar insanların yanında düşürülerek tepkileri ölçülmüş...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..