#Eş değer 380 milyon

Beşiktaş'a Talisca Müjdesi! 01:36

Beşiktaş'a Talisca Müjdesi!

Beşiktaş, Talisca'nın lisans sorununu çözdü!Beşiktaş ve Benfica arasındaki lisans krizinde kazanan siyah beyazlılar oldu. Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk kiralama bedelini ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran Benfica, r..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzon'da Hareketli Saatler 03:03

Trabzon'da Hareketli Saatler

Onazi'nin transferi İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'la 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Trabzonspor, İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını bekliyor. Transfer için milli takım uygunluğu ve oynadığı maç sayısı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Gaspçılar sert kayaya çarptı 01:21

Gaspçılar sert kayaya çarptı

MERSİN'DE GASPÇILAR 2 KUYUMCU KURYESİNE SALDIRIP, 2 MİLYON 700 BİN LİRALIK ALTINI ÇALMAYA KALKTILAR. YAKALANINCA DA BÜYÜK PARAYDI, OLSAYDI GÜZEL OLURDU DİYE SİTEM ETTİLER, DERT YANDILAR....

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı! 03:24

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı!

35 İLDE, 4 MİLYON LİRANIN DA ÜZERİNDE VURGUN YAPTILAR... ÇETEYE KATTIKLARI SAHTE GELİNLERLE, EVLENME VAADİYLE ONLARCASINI DOLANDIRDILAR… ORTAYA ÇIKAN SON MAĞDUR DA 40 BİN LİRASINDAN OLDUĞUNU SÖYLEYEN 25 YAŞINDAKİ ERCAN A..

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

En pahalı pandemi tedbiri! 01:15

En pahalı pandemi tedbiri!

ÇILGINCA PARA HARCAMAK İÇİN VESİLE ARAYAN ULTRA ZENGİNLER, PANDEMİYİ FIRSAT BİLDİ... DÜNYA JET SOSYETESİ, İZOLE BİR HAYAT İÇİN 20 MİLYON DOLAR VERİP YÜZEN VİLLA SATIN ALIYOR.....

İzmir’de milyonlarca sigara kağıdı ele geçirildi 02:23

İzmir’de milyonlarca sigara kağıdı ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İzmir’de gerçekleştirilen operasyonda 2 milyon 860 bin filtreli sigara kağıdı ve 17 bobin sigara kağıdı ele geçirildi...

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi 01:49

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN VAKA ARTIŞLARINA YÖNELİK SORUMLU 84 MİLYON AÇIKLAMASINA ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN TEPKİ GELDİ.. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ' BEN NEDEN SORUMLUYUM DİYE SORAN MÜZİSYENE, BAK..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı 06:02

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı

Bursa'da bir iş adamı bugünkü değeri 1 milyon 600 bin liralık cipi sıfır kilometre satın aldı. Aracı 8 kez yolda kalınca hukuk mücadelesi başlattı..

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Zuckerberg Facebook'u Satışa Çıkarıyor 00:27

Zuckerberg Facebook'u Satışa Çıkarıyor

Facebook’un kurucu CEO’su Mark Zuckerberg, önümüzdeki 18 aylık süreçte 75 milyon Facebook hissesi satmayı planladığını açıkladı. Facebook CEO Mark Zuckerberg will reportedly sell up to 75 million shares of Facebook over ..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Odalarında ünlü oldular! 02:22

Odalarında ünlü oldular!

EN KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA, ALANYALI 3 KARDEŞ... EVLERİNİN ODASINDA BİR ŞARKI SÖYLEYİP VİDEO ÇEKTİLER... O VİDEO, 3 GÜNDE 1,5 MİLYON İZLENİNCE YAPIMCILAR PEŞLERİNE DÜŞTÜ... EVDEN DIŞARI ADIM ATMADAN ŞÖHRET OLDULAR...

Normalleşmede ikinci etap başlıyor 02:21

Normalleşmede ikinci etap başlıyor

KAFE VE RESTORANLAR AÇILACAK MI? HAFTA SONU SOKAK KISITLAMASI KALKACAK MI? İŞTE BU SORULARIN YANITLARI VE KADEMELİ NORMALLEŞMENİN İKİNCİ ETABI İÇİN GÖZLER YARINKİ KABİNE TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ. 83 MİLYON MERAKLA CUMHURBAŞ..

Matematik ağlattı! 02:04

Matematik ağlattı!

YAKLAŞIK 1.5 MİLYON ÖĞRENCİNİN TER DÖKTÜĞÜ LGS'DEKİ MATEMATİK SORULARININ ZORLUĞU ÇOK KONUŞULDU. MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, SIRALAMA KONUSU DERKEN, NEDEN HEP MATEMATİK, ÖĞRENCİLERİ ZORLUYOR SORUSU ÇÖZÜLEMİYOR....

Gökyüzünde adalet arayışı! 02:22

Gökyüzünde adalet arayışı!

ORTALIĞIYLA BİRLİKTE BENZİN İSTASYONU AÇTI. İDDİAYA GÖRE TAM 23 MİLYON DOLANDIRILDI. BİR SERVET KAYBEDEN TRABZONLU İŞ ADAMI, YERDE BULAMADIĞI ADALETİ GÖKLERDE ARADI.....

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp anı kamerada! 01:37

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp

Ataşehir’de bir holdingte çalışan Sibel Koçan isimli 40 yaşındaki kadın, maskeli 3 gaspçının silahlı saldırısında can verdi. Koçan’ı çalışanların maaşını ödemek için bankadan çektiği 3 milyon lira parayla geldiği holding..

SAHTE CUMHURİYET ALTINI OPERASYONU 00:45

SAHTE CUMHURİYET ALTINI OPERASYONU

PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON 750 BİN TL DEĞERİNDE SAHTE ALTIN ELE GEÇiRİLDİ...

Günlük aşılamada yeni rekor! 01:11

Günlük aşılamada yeni rekor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir günde 1 milyon 416 bin 795 doz aşı yapıldığını bildirdi...

Kripto para simsarlarına dikkat! 02:28

Kripto para simsarlarına dikkat!

KRİPTO SİMSARLARINA DİKKAT! 'PARANIZA PARA KATACAĞIZ' YALANINA KANAN İKİ KARDEŞ, SANAL PARA ÇETESİNE 1 MİLYON 200 BİN LİRA KAPTIRDI... ÜSTELİK TEK MAĞDUR ONLAR DEĞİL... ÇETENİN 800 MİLYONLUK VURGUN YAPTIĞI İDDİA EDİLİYOR..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..