#Eş genel başkandan açıklama

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Hazal Fi̇li̇z Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi̇ 05:10

Hazal Fi̇li̇z Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi̇

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi 02:39

Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nur Yerlitaş Hadise'nin Annesi Intihar Etti Bana Mesaj Attılar 03:44

Nur Yerlitaş Hadise'nin Annesi Intihar Etti Bana Mesaj Attılar

Magazin gündemi, ortaya atılan bu iddia ile sallanmıştı. Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Konu hakkında Hadise ve kardeşlerinden açıklama gelmed..

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu 03:09

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları 07:16

İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları

Abdürrahim Albayrak Halay Çekiyor, İdo Tatlıses 5 Yaşında Ve Yıldız Tilbe İle İbrahim Tatlıses Yan Yana. İbrahim Tatlıses'in Doğduğu Mağarayla İlgili 22 Yıl Önce Yaptığı Açıklama Ve Hayatına Dair İtiraflarıyla Magazin Bu..

  • BETA tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 01:05

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkanlık sistemi ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma ta..

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

1992 Kerim Aydın Erdem'in Erzincan Depremi Sonrası Açıklaması izle 02:41

1992 Kerim Aydın Erdem'in Erzincan Depremi Sonrası Açıklaması izle

Dönemin TRT Genel Müdürü Kerim Aydın Erdem'in Erzincan Depremi hakkında yaptığı açıklama..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alparslan Türkeş İzle 05:12

Alparslan Türkeş İzle

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş, bu kısa biyografide kendi açıklama ve röportajlarıyla hayatını anlatırken “Başbuğ” ünvanının kendisine nasıl verildiğinin hikayesini de..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Verdi 01:24

Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Ver

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisinin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. dedi...

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı 02:03

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı

CNN International haber yaptı. Çin’in koronavirüs salgınını yönetemediği iddiasını ortaya attı. Dünya Sağlık Örgütü genel direktöründen de açıklama geldi. Çin’in suçlamalarına cevap verdi. Koronavirüsü politize etmeyin d..

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki 02:05

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki

Konya’da yaşanan saldırının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan ve Pervin Buldan'dan açıklama geldi iktidar sorumlu tutuldu. Bu açıklamalara AK Parti'den tepki geldi...

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın 00:38

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin toplu temel atma törene katıldı...

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız 01:33

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Dar

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..