#Eş genel başkandan açıklama

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü  Klibi 01:29

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü Klibi

Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü dolayısıyla bazı komutanlar ve askerlerin oynadığı bir klip hazırladı. Klipte komutanlar ile askerler, sevgi dolu sözlerle annelerinin bu özel gününü kutladı...

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çözüme Doğru 1.Bölüm 39:57

Çözüme Doğru 1.Bölüm

Önder Şenyapılı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; genel ekonomik durum ve dış ödemeler dengesi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu 02:27

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu

CHP Yalova Milletvekili Muhharrem İnce başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yönetimini adeta topa tuttu. Partide demokrasi olmadığını söyleyen İnce, parti yönetiminin söylemi ile uygulamalarının f..

  • En Yeniler tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık 07:09

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da basketbolda Doğuş Grubu ile 3 senelik bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün kuruluşunun 100. yıl dönümü ..

  • SPORCU tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör 06:16

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ve teknik direktör konusunda hafta başında karar vereceklerini açıkladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kulübün yıllı..

  • SPORCU tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş Makinelerinin Gökyüzünde Dans Etmesi 02:25

İş Makinelerinin Gökyüzünde Dans Etmesi

Devlet Su İşleri'nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Çoruh Havzası Projesi kapsamında inşa edilen ve tamamlandığında ülkemizin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'na ..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Basın Mensuplarının İtmeli Çekmeli Tartışması 01:14

Basın Mensuplarının İtmeli Çekmeli Tartışması

İngiltere'de bugün yapılan genel seçimde Liberal Demokratların lideri Tim Farron'un oy kullanma merkezinden çıkmasını beklerken bir fotoğrafçı ile kameraman yer kapma kavgasına tutuşuyor. İtmeli çekmeli kavga anı başka b..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Adaylarından LYS Yorum 03:26

Üniversite Adaylarından LYS Yorum

ÖSYM tarafından düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavları(LYS) LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavı sona erdi. Öğrenciler genel olarak soruların kolay olduğunu ancak felsefe sorularını çözerken zorlandıklarını söyledi...

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendirdi 03:07

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin bağımsızlık referandumu ve Körfez ülkelerinin Katar'a yönelik yaptırım kararlarını değerlendirirken, Bu tür kon..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

Yılan Benzin İstasyonu Pompasının İçine Girdi 00:35

Yılan Benzin İstasyonu Pompasının İçine Girdi

Bir çok yabancı ülkede yılanlar genel olarak arabaların kaputlarının altında ya da evlerinin bodrum katlarında kilerde çıkıyor. Ülkemizde nadir olarak görülen bu vakada bir zaman ufak çaplı bir yılan evin çamaşır sepeti ..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce