#Eş genel başkandan açıklama

Telefon Jokerinden Umudunu Kesen Yarışmacı (Kim Milyoner Olmak İster) 03:12

Telefon Jokerinden Umudunu Kesen Yarışmacı (Kim Milyoner Olmak İster)

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? programına katılan Batmanlı yarışmacı Kerem Çetin, kendisine yöneltilen 1957 yılında BBC, 1 Nisan şakası olarak İsviçre'de ne ağacı olduğu haberini yapmıştır? sorus..

  • JET TV tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı 02:42

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde polisin yaptığı genel uygulama sırasında 12 ayrı suçtan aranan 42 yaşındaki Lokman Ö. sahte kimlikle yakalandı...

Kim 1000 TL İster? - Fırat Kaç Para Kazandı? 07:02

Kim 1000 TL İster? - Fırat Kaç Para Kazandı?

Bu videoda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Youtube ölçeğine uyarlıyoruz ve Kim 1000 TL İster diyoruz. Bakalım Fırat genel kültürünü konuşturarak kaç para kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi 06:03

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi

1 Kasım seçimlerinde en çok yara alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyanın gündeminde. Samsunlu bir gencin, Bahçeli taklidi yaptığı video ise en çok izlenenler arasına girmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Jandarmadan Üçüz Askerlere Babalar Günü Süprizi 02:20

Jandarmadan Üçüz Askerlere Babalar Günü Süprizi

Jandarma Genel Komutanlığı, aynı birlikte görev yapan üçüz askerleri babalarıyla bir araya getirdi. Askerlere sürpriz yapılan buluşmaya ilişkin video, Komutanlığın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından paylaşıldı...

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Kılıçdaroğlu  Yürüyüşe Berkin Elvan’ın Ailesi De Katıldı 02:08

Kılıçdaroğlu Yürüyüşe Berkin Elvan’ın Ailesi De Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünün 13’üncü gününde Bolu Dağı geçilirken, yürüyüşe Berkin Elvan’ın ailesi de katıldı...

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika 02:54

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Ankara öğle saatlerinde parçalı bulutlu kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacak...

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi 02:20

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı alanın önüne hayvan gübresi dökülmesine sinirlenen Düzceli bir vatandaş önce Düzce Belediye Başkanı'nı aradı sonuç alamayınca da AK Parti İl Başkanı'na telefon etti. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı 01:12

Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde kameralar yeni bir skandalı daha kaydetti. Oğlu FETÖ üyeliğinden tutuklu olan bir kadın, kaos çağrısı yaptı....

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık 00:10

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yönelik sert ifadeleri gündem yarattı. Bakan Tüfenkci, Biz yollar yapıyoruz. Yolla..

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi 06:06

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi

Derede kaybolan Nehir için JAK timi devreye girdiRİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Arama Kurtarma (JAK) da..

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verecek 00:41

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verece

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde 01:50

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüyolar! 01:16

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüy

Saçın iyi veya hem iyi hem de seyrek olması sizin hangi seçimi tercih etmeniz gerektiğini belirler. Genel kural olarak, saç kısa ise ve tek boyda ise, daha dolgun gözükür. Bu yüzden, her hangi bir iyi saç için en iyi 5 ..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..