#Eş genel başkandan açıklama

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Emekli Binbaşı NATO'dan Aldığı Madalyayı İade Etti 02:18

Emekli Binbaşı NATO'dan Aldığı Madalyayı İade Etti

İzmir'de yaşayan emekli binbaşı Zafer Oğuz, Afganistan'da görev yaptığı sırada dönemin NATO Genel Sekteri Anders Fogh Rasmussen imzalı takdir belgesi ve madalyayı iade etti...

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir 00:50

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya canlı yayınında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Soçi'den ilk izlenimlerini paylaşan Karagül, Soçi Zirvesi, Suriye savaşını bitirecektir ifadelerini kul..

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu 01:48

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile öğretmenler gününü kutladı...

Irkçılık Nedir 02:45

Irkçılık Nedir

Irkçılık genel olarak, kendi etnik kültür değerlerini tek kriter olarak belirlemek (etnik merkeziyetçilik), zenofobi yani farklılık korkusu ile açıklanabilir. Senden farklı olan her şeyden korkan, kadından, farklı düşünc..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi 01:06

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi

Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarından, Şırnak Besta bölgesinde devam eden operasyonlarda görev alan Çakırsöğüt Komando Tugayına bağlı birliklerin görüntülerinin yer aldığı klip paylaşıldı...

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu 02:07

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve ailesinin yurt dışında yüksek miktarda parası olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu...

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu 04:46

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından Foça Jandarma Komando Okulunda verilen ağır ve zorlu eğitimden görüntülerin yer aldığı bir klip paylaştı. Klibin, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un “Sahipsiz olan meml..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: 03:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: "İddialar Yalan, Belgeler Sahte"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağı..

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak' 02:25

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal: (Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve ailesiyle ilgili çirkin iftiralarının hakikati ort..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe 01:00

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi'nin 23 Kasım'daki etkinliğinde sarf ettiği sözler, şiddet konusundaki ilk skandalı değil...

Polis Çocuklarının Gözünden Emniyet Kemerinin Önemi 01:19

Polis Çocuklarının Gözünden Emniyet Kemerinin Önemi

Emniyet kemerinin kullanımı konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak için polis çocukları kamera karşısına geçti, ailelere emniyet kemeri takın çağrısında bulundu. Yaşam ve ölüm arasındaki fark sadece 2 saniye. Gelece..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Londra'ya Gitti 00:48

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Londra'ya Gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti...

Devlet Bahçeli AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı 01:24

Devlet Bahçeli AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu Ajansı'nın (AA) Yılın Fotoğrafları oylamasına katılarak, 7 fotoğraf için oy kullandı...

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar 01:46

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin yöneticilerini eleştirer..

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok 01:09

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Trump Kudüs'ü başkent olarak tanıyoruz d..

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaylak  (Polisiye – Suç) Film Izle 1:55:01

Çaylak (Polisiye – Suç) Film Izle

The Recruit izle, Çaylak izle… Walter Burke (Al Pacino) tecrübeli bir FBI ajanıdır. Operasyon operasyon görevlisi yapacağı birini aramaktadır. James Douglas Clayton (Colin Farrell) tam onun aradığı bir kişiliktir. Onu eğ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce