#Eş genel başkandan açıklama

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu' 04:04

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. Prof. Dr. Hasan Uslu: “Dünyanın en demokratik s..

Milletvekili Kayıtları Başladı 01:27

Milletvekili Kayıtları Başladı

TBMM'de, 24 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından, seçilerek mazbatalarını alan 27. Dönem milletvekillerinden ilk kaydını yaptıranlar, AK Parti Çankırı milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Sal..

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakalandı 01:06

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakal

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde HDP'den Kayseri milletvekili adayı olan Zenun O'nun evinde kaldığı tespit edilen yakını, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alan yapılanmasına katılma hazırlığı yaptı..

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon 03:48

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yeni sistemin ilk 'Cumhurbaşkanı' seçildi. Cumhur İttifakı da TBMM'de çoğunluğu elde etti. Seçim sonuçlarının ne..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Suriyelilere Karşı Irkçı Kışkırtma 00:59

Suriyelilere Karşı Irkçı Kışkırtma

Eski Milletvekili Sinan Oğan ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Suriyeli mültecileri hedef haline getirdi. İki siyasetçi de Mersin'de nöbetçi bir eczaneye yapılan saldırıyı ırkçı ve kışkırtıcı bir dille sos..

CHP Parti Sözcüsü Tezcan Kurultay Açıklaması 00:58

CHP Parti Sözcüsü Tezcan Kurultay Açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Tezcan: Gündemimizde kurultay yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, Çeşitli biçimlerde son günlerin gündemini partide bir kurultay tartışması üzerine oturtmaya çalışıyorlar. Bizim ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...

Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog 00:25

Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama töreni için Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, törene katılan misafirlerin onuruna verilen yemek programında, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvek..

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı

Cupcake ve Dino, son derece rekabetçi genel hizmetler sektöründe adlarını duyurmak isteyen iki kardeştir. 27 Temmuz'dan itibaren bu ikilinin olağanüstü serüvenlerine tanık olun!..

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı 01:38

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı

Gazeteci Nedim Şener'in canlı yayında, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'la ilgili FETÖ iddialarını dile getirmesinin ardından telefonla yayına bağlanan Te..

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir 05:36

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir

1959'da Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın anlaşması ile Türk ve Rum halklarının eşitliğine dayalı Kıbrıs Cumhuriyeti kuruldu.Erbakan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar'a gemilerin yola çıkması için tarihi emr..

Meral Anne ile Sevimli Kız Çocuğu Arasındaki Sevgi Patlaması 01:03

Meral Anne ile Sevimli Kız Çocuğu Arasındaki Sevgi Patlaması

İyi Parti'nin genel başkanı çok sevdiğimiz Merak Annemiz ile sanırım ziyaretine gelen bir partilinin küçük kızı arasındaki sevgi patlamasını izliyoruz efendim :) Bol bol öpücük içeren görüntüler insana huzur ve mutluluk ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bahçeli Klasik Otomobili İle Başkent Caddelerini Gezdi 04:31

Bahçeli Klasik Otomobili İle Başkent Caddelerini Gezdi

Bahçeli, klasik otomobili ile başkent caddelerini gezdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkent caddelerinde klasik arabasını kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi kabul etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

2019 4.SINIF DOĞAL SAYILARDA ÖRÜNTÜ 08:42

2019 4.SINIF DOĞAL SAYILARDA ÖRÜNTÜ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KANALIMA ABONE OLMAYI VİDEOYU BEĞENDİ İSENİZ BEĞEN TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYALIMn2019 4.SINIF DOĞAL SAYILARDA ÖRÜNTÜnÖRÜNTÜ GENEL KURALInSORU İŞARETİ KUTUCUĞU BULMAnBOŞ KUTUCUĞU BULMAnŞE..

2019 7.SINIF MATEMATİK ÖRÜNTÜLER RİTMİK ARTMAYAN ÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ KONU ANLATIMI SORU ÇÖZÜMÜ 07:54

2019 7.SINIF MATEMATİK ÖRÜNTÜLER RİTMİK ARTMAYAN ÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ KO

2019n7.SIIF MATEMATİKnYENİ MÜFREDATnÖRÜNTÜLERnRİTMİK ARTIŞI OLMAYAN ÖRÜNTÜLERnSORU ÇÖZÜMLERİnN. TERİM nSAYI DİZİSİ KARIŞIK ARTANnGENEL TERİMnÖRÜNTÜ KURALI GENEL KURALIn N2 N3..

2018-2019 7.SINIF ÖRÜNTÜLER 16:00

2018-2019 7.SINIF ÖRÜNTÜLER

2018-2019 İLKÖĞRETİM 7. SINIF MATEMTİKnYENİ MÜFREDATnÖRÜNTÜNÜN GENEL KURALINI BULMADA PÜF NOKTA nARADAKİ FARK KADAR 'n' ilk terime ulaşmak için çıkar ya da toplannSAYI ÖRÜNTÜSÜnŞEKİL ÖRÜNTÜSÜnn.terimntemsilci sayısı,nGEN..

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması 00:27

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ordu'nun Ünye ilçesinde sokakta bir kişinin tartıştığı kız arkadaşını bıçaklayıp kaçması olayının kurgu olduğu açıklamış..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadıköy Belediyesi'nde Grev Kararı Asıldı 01:07

Kadıköy Belediyesi'nde Grev Kararı Asıldı

DİSK'e bağlı Genel-İş'e üye işçiler, Kadıköy Belediyesiyle yapılan toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması üzerine iş yerine grev kararı astı...

Milli Piyango Yılbaşı Talihlisi Kim - Parayı Alabilecek Mi 10:07

Milli Piyango Yılbaşı Talihlisi Kim - Parayı Alabilecek Mi

Yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin henüz ortaya çıkmaması, çok sayıda sahte talihlinin Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) kapısını çalmasına neden oluyor. MPİ Genel Müdürü Bekir Y..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kalamış Performans Sahnesi Açıldı 01:41

Kalamış Performans Sahnesi Açıldı

Kalamış Performans Sahnesi açıldı. Kalamış Performans Sahnesi, ilk gecesinde sahnede Kürşat Başar ve Jale'yi ağırladı. İkili performansıyla büyük beğeni toplarken, Hayko, Yeliz ve Yonca Evcimik de sahneye konuk olarak şa..

  • BETA tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kalamış Performans Sahnesi Açıldı 01:41

Kalamış Performans Sahnesi Açıldı

Kalamış Performans Sahnesi Açıldı. Kalamış Performans Sahnesi İlk Gecesinde Sahnede Kürşat Başar Ve Jale'yi Ağırladı. İkili Performansıyla Büyük Beğeni Toplarken Hayko, Yeliz Ve Yonca Evcimik De Sahneye Konuk Olarak Şark..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 1.Bölüm 2:08:34

Söz | 1.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, TIMS&B yapım imzalı SÖZ, 1. Bölümü ile Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı...

  • Yerli Dizi tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ZALİM İSTANBUL PARODİ 02:41

ZALİM İSTANBUL PARODİ

Zalim İstanbul Parodisi Nasıl Olurdu ? Hazırladı: Nahid Abbaszade İnstagram: @nahid_abbaszade Yapımcı: Şükrü Avşar Yönetmen : Cevdet Mercan Öykü/Senaryo: Sırma Yanık Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan Genel Sanat Yönetme..

  • JET TV tarafından
  • 229 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 2.Bölüm 2:03:33

Söz | 2.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 3.Bölüm 2:08:51

Söz | 3.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce