#Eş zamanlı fetö operasyonu 80 kişi gözaltında

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Dil Bilmeyen Gezginler İçin Tercüman Kulaklık 01:38

Dil Bilmeyen Gezginler İçin Tercüman Kulaklık

Bragi Dash Pro isimli kulaklık 40 dili eş zamanlı olarak istenen dile çevirebiliyor. Kulaklık, iTranslate uygulaması ile çalışıyor. Farklı dilde konuşan kişilerin Bragi Dash kulaklıkları var ise zorlanmadan karşılıklı ..

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yıl Aradan Sonra Age Of Empires IV Geliyor 01:37

12 Yıl Aradan Sonra Age Of Empires IV Geliyor

Gerçek zamanlı strateji oyunları arasında en sevilen isimlerden biri olan Age of Empires serisi 12 yıl aradan sonra dördüncü oyunu duyurdu. Gamescom oyuncuların tüylerini diken diken eden duyurulardan birine şahit oldu. ..

Annesi Ölen Yavru Papağanı Babasının Beslemesi 00:45

Annesi Ölen Yavru Papağanı Babasının Beslemesi

Teksas'ta annesi göğsünden yaralanarak ölen yavru papağana ilk başlarda babası yemek vermiş. Sonrasında ise tam zamanlı beslemeye başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Heyecanlı Beklenti Mercedes Benz Beklentinin Zirvesi 01:07

Heyecanlı Beklenti Mercedes Benz Beklentinin Zirvesi

Almanya'daki müşteriler, bireysel olarak yapılandırılmış Mercedes-Benz binek otomobillerinin üretimini gerçek zamanlı olarak hemen izleyebilir. Sonlandırma bölümünde, nihai kalite testleri, araç bitkiyi terk etmeden önc..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz Bireysel Parçalardan Güzel Sanatlara Hazırlık Çalışmaları 01:29

Mercedes Benz Bireysel Parçalardan Güzel Sanatlara Hazırlık Çalışmalar

Almanya'daki müşteriler, bireysel olarak yapılandırılmış Mercedes-Benz binek otomobillerinin üretimini gerçek zamanlı olarak hemen izleyebilir. Montajda, ayrı araç bileşenleri bir araya getirilir. Araba doğar. Birçok öne..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Ceza Yağdı: 8 günde 819 Bin 980 TL Ceza 01:52

Trafikte Ceza Yağdı: 8 günde 819 Bin 980 TL Ceza

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı olarak yapılan trafik güvenliği kontrollerinde 8 gün içinde 2 bin 605 araca 819 bin 980 lira para cezası kesildi...

Ekranlarda Her Şeyin Gerçek Olmadığının Kanıtı 01:17

Ekranlarda Her Şeyin Gerçek Olmadığının Kanıtı

Bu videodaki karşılaştırmalı olarak izleyeceğimiz videoda ise gerçek zamanlı görsel efekt olayının nasıl işlediğini gözler önüne seriyor!..

  • JET TV tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Gün 24 Kilometre Yürüyerek Engelli Torununu Okula Götüren 76 Yaşındaki Kadın 01:09

Her Gün 24 Kilometre Yürüyerek Engelli Torununu Okula Götüren 76 Yaşın

Shi Yuying isimli 76 yaşındaki kadın her gün 24 kilometre yürüyerek torununu okula götürüyor. Büyükanne güçlü olduğum sürece torunumu okula bırakmaya devam edeceğim diyor. Torununun özgürce hareket edemese de akıllı bi..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unreal Engine ile Yapılmış Dijital İnsan Siren 00:41

Unreal Engine ile Yapılmış Dijital İnsan Siren

GGI teknolojilerinin şaha kalktığı şu günlerde, Unreal Engine ve destekleyici firmaları, mühendisler ve sanatçılar ile birleşerek dijital bir insan yaratmışlar. Bir aktrist tarafından gerçek zamanlı hareket ettirilen ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

TSK Tatbikat Görüntülerini Paylaştı 01:14

TSK Tatbikat Görüntülerini Paylaştı

TSK, tatbikat görüntülerini paylaştı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), kara havacılık ve ateş destek unsurlarının eş zamanlı kullanımıyla Atışlı Tatbikat gerçekleştirdi...

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon 00:53

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon

İstanbul'da terör örgütü El Kaide ve DEAŞ’a yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 7 İlçede önceden belirlenen birçok adrese yapılan operasyon sonucunda yabancı uyruklu 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı...

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON 00:35

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON

7 ADRESE EŞ ZAMANLI YAPILAN BASKINLAR SONUCU 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI..

Süslü kadınlar pedal çevirdi! 02:16

Süslü kadınlar pedal çevirdi!

Kadınların görünürlüğünü sağlamak ve güvenli bisiklet sürmeye teşvik etmek amacıyla 9'uncusu düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 25 ülke ve 150 şehir ile eş zamanlı olarak İzmir'de yapıldı...

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe 03:06

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü tarafından 45 kişilik suç örgütü ve bu örgüte kaçak silah temin eden 29 kişilik çeteye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takiple belirlenen adreslere şaf..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım 02:33

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım

A GROUP of youngsters are breathing new life into the world of monster trucks, as they complete death defying stunts despite their tender age. Known as Team Kid KJ, the team was formed in 2010 by monster truck enthusiast..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halo Wars 2 Official Launch Trailer 02:07

Halo Wars 2 Official Launch Trailer

The first Halo Wars was absolutely beautiful. It is a very accurate decision to give work in the form of strategy for a solid game universe that has already endured 15 years. Now comes Halo Wars 2. We do not see too many..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Persona 5  Launch Trailer  PS4 02:00

Persona 5 Launch Trailer PS4

Persona 5 is a game about the internal and external conflicts of a group of troubled youth who live dual lives. They have the typically ordinary day-to-day of a Tokyo high-schooler – attending class, after school activit..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Outcast  Second Contact  Launch Trailer PS4 01:27

Outcast Second Contact Launch Trailer PS4

he Ulukai is back! Outcast - Second Contact, the remake of the cult classic, is now available PS4! Set off on a wondrous journey and discover the marvellous planet Adelpha, but don't forget, this trip is for business, n..

  • BETA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce