#Eşi

İbrahim Tatlıses’in Hayatındaki Kadınların Genelde Vurulması 00:33

İbrahim Tatlıses’in Hayatındaki Kadınların Genelde Vurulması

Derya Tuna ve Asena. Biri İbrahim Tatlıses’in eski eşi ve çocuğunun anası. Diğeri eski sevgilisi. İkisi de pazartesi günü aynı saatlerde aynı şekilde vurulmuş. Tesadüfün böylesi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane önünde yaşadıklarını anlattı 06:23

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane ö

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 'Alişan' olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş'ın kullandığı cip, takla attı. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlatt..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğsuz 04:16

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğs

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 12.Bölüm 2:22:16

Söz | 12.Bölüm

Söz’ün Sezon Finalinde;n nÇolak (Serhat Kılıç) tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır fakat Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) Çolak’ın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Bu sefer iyice köşeye sıkışan ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çay Toplarken Yuvarlanan Laz Dayı 00:31

Çay Toplarken Yuvarlanan Laz Dayı

Karadenizin dik yamaçlarında çay toplamak isteyen laz dayı , ayağını boşluğa basınca bayır aşağıya yuvarlanmış. O anlarda da eşi kayıttaymış...

  • PengoTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğünde PlayStation Hediye Edilen Damadın Aşırı Mutluluğu 00:58

Düğünde PlayStation Hediye Edilen Damadın Aşırı Mutluluğu

Düğününde eşi tarafından kendisine hediye edilen PlayStation'ı alan damadın sevincini izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı 03:25

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı

Pendik’te eşi ile tartışan bir şahıs, öfkesine yenik düşünce evini ateşe verip kaçtı. Mahalleli, gece saatlerinde yanan evi söndürmek için seferber oldu. Yangın esnasında evin boş olduğu öğrenildi...

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Binali Yıldırım ve eşinin, Milletvekili Karaman’ın korona virüs test sonuçları pozitif çıktı 01:52

Binali Yıldırım ve eşinin, Milletvekili Karaman’ın korona virüs test s

Geçtiğimiz haftayı memleketi Erzincan’da geçiren ve Dumanlı Yaylasında dinlenip Karasu Nehri'nde beraberindeki kent protokolüyle rafting yapan TBMM eski Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın korona virü..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu! 14:15

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu!

Dünyaca ünlü müzisyen Burhan Öçal, geçtiğimiz mart ayında Melike Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. 61 yaşında olan Öçal baba oldu. Kızları olan çiftin bebeklerine verdiği isim de belli oldu. Ünlü çift adına panda ev..

  • GÜL tarafından
  • 361 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Ermenistan Kadınları Savaşa Yolluyor 01:38

Ermenistan Kadınları Savaşa Yolluyor

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kadın birliğinin savaş için hazır olduğunu açıkladı...

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Çocuk istememek evlilik kusuru mu? 02:04

Çocuk istememek evlilik kusuru mu?

YARGITAY'DAN EVLİ ÇİFTLER ARASINDAKİ ÇOCUK ANLAŞMAZLIĞINA İLİŞKİN EMSAL BİR KARAR ÇIKTI. YÜKSEK MAHKEME, MAKUL BİR GEREKÇESİ YOKSA, ÇOCUK İSTEMEYEN EŞİ KUSURLU SAYDI...

Tehdit mesajları atmıştı! 01:08

Tehdit mesajları atmıştı!

ÖLÜM MESAJLARI ATTI, TEHDİT ETTİ… ÜNLÜ SANATÇI KIVANÇ TATLITUĞ VE EŞİ BAŞAK DİZER’İN BAŞINA BELA OLAN O SAPLANTILI HAYRAN HAKKINDA, 4 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI…..

Emre Aşık'ı Öldürme Planı Davası Başladı - 01:55

Emre Aşık'ı Öldürme Planı Davası Başladı -

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık ile kendisini öldürme planı yaptığı eşi Yağmur Aşık arasındaki dava başladı. Emre Aşık'ı öldürmek için tutulduğu iddiasıyla yargılanan sanık Erdi Sungur'un verdiği ifade şoke etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu

Bir babanın 4 yıl süren evlat hasreti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesiyle sona erdi. Ukraynalı eşi tarafından kızı yurtdışına kaçırılan baba, yıllar süren mücadelesinin ardından kızına kavuştu...

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Aşıyı Bulan Türk Profesörlere Övgü Yağmuru 01:04

Aşıyı Bulan Türk Profesörlere Övgü Yağmuru

Almanya Başbakanı Angela Merkel, BioNTech’in Kurucu Başkanı Prof. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci'yi tebrik etmişti. Bir övgüde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres'ten geldi...

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Eski eşe 2 yıl 1 ay hapis cezası! 01:23

Eski eşe 2 yıl 1 ay hapis cezası!

NAMUS DAVAMI KAZANDIM, ADALET YERİNİ BULDU ... ÜNLÜ OYUNCU BERK OKTAY'IN ESKİ EŞİ MERVE ŞARAPÇIOĞLU HAKKINDAKİ DAVA KARARA BAĞLANDI... MAHKEME ESKİ EŞE, 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VERDİ.....