#Eşini hiç aladattın mı

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor 04:37

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor

Yalova'da 4 yıl önce eşini kaybeden 42 yaşındaki Şükriye Geçer, devlet desteğiyle başladığı besicilikle ailesinin geçimini sağlıyor...

Cinnet getirdi karısını ve oğlunu öldürdü! 01:17

Cinnet getirdi karısını ve oğlunu öldürdü!

Afyonkarahisar'da sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle eşini ve oğlunu katleden adam, cinayetlerden sonra kendini asarak intihar etti...

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı! 02:02

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı!

Balıkesir'de şiddet ve cinsel istismar gördüğü eşini tüfekle vurarak öldüren kadın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bebeği doğurmak istediğini söyleyen Rümeysa Aydın, Eş katili oldum, bir de bebek katili mi olayım de..

Uyandırılınca Tepki Gösteren Uyurgezer Adam 00:31

Uyandırılınca Tepki Gösteren Uyurgezer Adam

Uyurgezer eşi mutfağa doğru gidince onu videoya almak isteyen kadın, eşini uyandırınca beklemediği bir tepki ile karşılaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Karısını döverken komşularından dayak yedi! 01:02

Karısını döverken komşularından dayak yedi!

Avcılar’da dükkanda eşini dövmeye kalkan esnaf, komşu esnaftan dayak yedi. İddiaya göre, şiddete maruz kalan kadının kız kardeşinin ‘‘Ablamı dövüyor’’ diye bağırması üzerine pasajdakiler yardıma koştu. Taraflar arasında ..

Önce karısını sonra kendini öldürdü! 04:25

Önce karısını sonra kendini öldürdü!

İstanbul Kağıthane’de 33 yaşındaki bir koca, evde tartıştığı eşini banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Daha sonra kendi başına da tek el ateş ederek ağır yaralanan koca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay esna..

Siparişe çıktı, cinayete gitti! 01:51

Siparişe çıktı, cinayete gitti!

MOTOKURYE 7 YILLIK EŞİNİ ÖLDÜRDÜ..

Pazar yolunda kurşun yağmuru 02:55

Pazar yolunda kurşun yağmuru

Eski eşini öldürmek için pusu kurdu. Art arda tetiğe bastı, talihsiz kadına kurşun yağdırdı...

Trafiğin derdi 'telefon trafiği' 02:20

Trafiğin derdi 'telefon trafiği'

ARAÇ KULLANIRKEN TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEYENLER, EŞİNİ DOSTUNU ARAYIP MESAJ ATANLAR DİKKAT! İSTATİSTİKLERE GÖRE, İSTANBUL'DA HER GÜN 500 SÜRÜCÜ TELEFON YÜZÜNDEN CEZA YİYOR... DAHA VAHİMİ, KAZALARIN ÇOĞU DA TRAFİKTE TELEF..

DOLMUŞ ŞOFÖRÜ DEHŞETİ YAŞATTI 01:51

DOLMUŞ ŞOFÖRÜ DEHŞETİ YAŞATTI

EŞİNİ BAŞINDAN VURUP İNTİHARA KALKIŞTI...

O GECE OTELDE NELER OLDU? 02:26

O GECE OTELDE NELER OLDU?

Beşiktaş'ta bulunan lüks otelin 7'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın davasında yeni gelişme. Olayın yaşandığı Otelin 7'inci katında bulunan güvenlik k..

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

KARISINI ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜ! 02:05

KARISINI ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜ!

İstanbul Beyoğlu'nda kıskançlık krizine girdiği iddia edilen bir adam, eşini sokak ortasında çocuğunun gözü önünde dövdü. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilen adam gözaltına alındı...

Ukrayna’dan 3 Çocuğu Ve Kanser Hastası Eşiyle Gelen Savaş Mağduru Kadının Zorlu Yolculuğu 03:56

Ukrayna’dan 3 Çocuğu Ve Kanser Hastası Eşiyle Gelen Savaş Mağduru Kadı

Rusya'nın saldırılarından 3 çocuğunu ve kanser hastası Ukraynalı eşini korumak için Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen kadın savaş sebebiyle yaşadığı zorlukları anlattı...

Düğün Günü İhanete Uğrayan Gelin 00:42

Düğün Günü İhanete Uğrayan Gelin

Düğün günü gelin arabasına binmek için kapısını açan gelin hayatının şokunu yaşamış. Gelin damat olacak eşini başka bir kadınlar yakalamış...

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı! 02:46

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı!

Tokat'ta bir kişini eşini ve birlikte kaçtığını ileri sürdüğü öz kardeşini otobüs terminalinde kurşun yağmuruna tuttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belalı Rehine Life of Crime  Film İzle 1:40:09

Belalı Rehine Life of Crime Film İzle

Filmin Konusu: Zengin bir iş adamı olan Frank Dawson’ın başına çok kötü bir olay gelir. Fidyeciler tarafından kaçırılan eşi Mickey Dawson için tam 1 milyon dolar para istenir. Fakat fidyecilerin çok şaşıracakları bir ola..

  • Tv Series tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haklı Şüphe Film İzle 1:31:18

Haklı Şüphe Film İzle

Clinton Davis kızı ve eşini üzücü bir olayda kaybetmiştir. Araba tamir ederek geçimini sürdüren, yanlız başına yaşayan bir adamdır. Mitch sarhoşken kullandığı araba sonucundan suçlu bir insana çarpmıştır. Mitch’in görevi..

  • Tv Series tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor 02:33

Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor

Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, Tuba Büyüküstün'den ayrılan Onur Saylak'ı zor günler beklediğini iddia etti. Tezel kaleme aldığı yazısında iddiasını şöyle detaylandırdı: Onur Saylak, 5 Haziran'da boşandığı Tuba Büyüküst..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

 Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım 00:35

Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım

Dün gece 7. Büyük Ankara Festivali'nde verdiği konser öncesinde bebeğiyle beraber kaldığı otelde aile için şiddete tanıklık eden Gülşen, Gidip kapıya dayanacaktım dedi. Pop sanatçısı Gülşen, dün gece Ankara'da verdiği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı 01:51

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı

Erhan Çelik'i aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin? dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i e..

  • ANKA tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..