#Eşini hiç aladattın mı

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Zeynep Alasya - Aşk Rengi 02:34

Zeynep Alasya - Aşk Rengi

Nereye gidiyorsun, nereye ? Düşündün mü acaba sonunu ? Görünen sen bile değilsin ki Kaptırdın gidiyorsun Bilmeden yordamını yolunu Aşk rengi bu, aşk rengi bu Başka renge benzemez Elini,ruhunu,kalbini yakar geçer Hiç acı..

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2) 03:50

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2)

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra Şarkı Sözleri Bu aska hiç kimse engel olamaz Ben seni, sen beni sevdikten sonra Denizler asilir, daglar delinir Bizdeki bu yürek olduktan sonra... Ask kolay degil Bir emek gerek Aski y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abi Yine Yapmış Yapacağını 01:00

Abi Yine Yapmış Yapacağını

Abi ya hiç güleceğim yoktu ???????????????????? bayram abiyi biraz hırpaladılar diynce ben bittim..

Yavaş Çekimde Akrep Sokması 04:00

Yavaş Çekimde Akrep Sokması

Bir akrep nasıl sokuyor hiç merak ettiniz mi? Peki hiç yavaş çekimde gördünüz mü?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Eş Aramada Son Nokta 01:08

Eş Aramada Son Nokta

Benim de sonum bu olacak herhalde adamın, indiği, istasyon da, hiç kimse, inmedi ,ya la, Acik sozluymus harika..

Ünlülerin Şaşırtan Kardeşleri ! 02:20

Ünlülerin Şaşırtan Kardeşleri !

Ünlülerin hiç görmediğiniz kardeşleri.Ekranlarda yüzlerini sürekli gördüğümüz ünlülerin hiç bilmediğimiz kardeşlerini görünce çok şaşıracaksınız.....

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar 01:23

Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar

Yabancılarda ''yumruğumun tadına hiç bakmadın galiba'' cümlesi bizim ülkemiz de ''sen hiç dayak yemedin galiba gel de bir dövem seni'' oluyor arkadaşlar...

  • JokerS tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Şaşırtan Kardeşleri! 01:16

Ünlülerin Şaşırtan Kardeşleri!

Tv ekranlarından çok yakından tanığımız ünlülerin hiç görmediğimiz yada görmüş olsakta hiç bilmediğimiz kardeşleri...

  • ANKA tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım 16 Nisan Yeni Bir Diriliş Yeni Bir Yükseliş Olacak 01:00

Yıldırım 16 Nisan Yeni Bir Diriliş Yeni Bir Yükseliş Olacak

Başbakan Yıldırım, Bu ülkenin büyümesinin, gelişmesinin, kalkınmasının önünü tıkamaya hiç ama hiç kimsenin hakkı yoktur. 16 Nisan yeni bir diriliş yeni bir yükseliş olacak. dedi...

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum 04:05

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler Dur, biteceğine başa dönsek yine Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu? Dur, yaşanası daha bir ton şey var Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi ..

Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

Çizgi Film  Musti  Civcivler  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Civcivler Türkçe Dublaj

Musti yumurta almaya çiftliğe gidiyor. Ama nedense orada hiç kimse yok. Hayvanların hiç birini göremiyor. Herkes nereye gitmiş olabilir ki. Bakalım Musti arkadaşlarını bulabilecek mi...

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı

Sen beni hiç mi sevmedun Açtiğun yara derun İstesem de kapanmaz Sevdi gönul seni uslanmaz Ağlarum ağlayacak Dermanum da kalmadi Sevdaluğun hiç sarmadi Giderum gideceğum Nerelere bak sevduğum Sensizliğumun üstune..

Mehmet Ali Erbil Ve Nergis Kumbasar Türk Malı'nda!! 01:16

Mehmet Ali Erbil Ve Nergis Kumbasar Türk Malı'nda!!

7 sene önce Show TV ekranlarında yayınlanan ' Türk Malı' dizisi ekranlara geri dönüyor. Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından eski eşi Nergis Kumbasar ile ' Türk Malı'nda rol alacaklarını duyurdu. AYRILS..

  • ANKA tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Beni Tahmin Et: İki Yabancı Bir Randevu 09:19

Beni Tahmin Et: İki Yabancı Bir Randevu

Birbirini daha önce hiç görmemiş 2 kişiyi buluşturduk. Bakalım neler yaşandı, birbirlerinden etkilendiler mi? Birbirleri hakkında ne kadar yanıldılar..

  • JET TV tarafından
  • 1.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vücuduna Giren Keneyi Nane Yağıyla Çıkartan Kadın 01:06

Vücuduna Giren Keneyi Nane Yağıyla Çıkartan Kadın

Uzun süre boyunca biz Türk halkının da korkulu rüyası olan kene çıkartmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Kene ısırması sonrası girilen stres ayrı dert, çıkartma fikrine kapıldıktan sonra acaba bir kısmı içeride kalır mı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Türk Çocuğu 04:31

Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Türk Çocuğu

Evet efenim yine bi barzoluk izleyeceğiz. Bu çocuk Almanyada arkadaşlarıyla birlikte bi Alman çocugunu dövüyor Alman çocugu ise hiç karşılık vermiyor hiç ses etmiyor. İzledikçe utandım ama şu var ki bu barzo çocuğunun bü..

  • JET TV tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Sabır Allahım 03:36

İdo Tatlıses - Sabır Allahım

Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım mümkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım bittiyse Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım münkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım Sıfırı tükettim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..