#Eşini hiç aladattın mı

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon Edit) 02:17

Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon Edit)

Çek kafalarıda yarasın Yarası olan varsa bizi arasın Var sözlerimin bi manası Gelip liriklerimi çalasın Çek kafalarida yarasin Yarası olan arasın Var sözlerimin bi manası Gelip liriklerimi çalasın Umudum kalmadı korkuyor..

  • PengoTV tarafından
  • 3.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Zakkum - Sen Hala Benimlesin 04:19

Zakkum - Sen Hala Benimlesin

Bilmezler ki içimdesin Hiç kimse kokunu silemez Göğsümde ta derinde Sakladığım yerini bilemez Sen hala gözümü alan güneş Üşüyüp yaktığım ateş Saatler sende durmuş gibi benimlesin Sen hala kanatları yorulmuş Diğerlerinde..

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Zuhal Olcay  Gecenin Öteki Yüzü 04:58

Zuhal Olcay Gecenin Öteki Yüzü

Gecenin öteki yüzünde Ağlayacak gözyaşlarımız hep vardı Hayallerimiz ürkerdi sizlerden Mahcuptuk, sesimiz duyulmazdı Gecenin öteki yüzünde Sorgulanan günahlarımız hep vardı Sevdiklerimiz kaçardı bizlerden Kaybede..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce