#Eşini hiç aladattın mı

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD 2:04:15

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 12. Bölüm ÖzetnnEzel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. nEzel, Bahar’ı üzdüğü için ..

  • Dizi TV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD 2:04:15

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD

Ezel 12. Bölüm ÖzetnnEzel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. nEzel, Bahar’ı üzdüğü için pişmanlık içinde kıvranmaktadır. Üstelik Bahar’a..

  • Dizi TV tarafından
  • 233 görüntüleme
  • 3 yıl önce
16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..