#Eşsiz güzellikte hareketli Şarkı Şiddetle tavsiye müzik dinle

Kaan Akalın feat. Cenk Esgin - Delusion 03:32

Kaan Akalın feat. Cenk Esgin - Delusion

Delusion şarkı sözleri ile Verse: All you do is get high, thinking nothing is fine Hard to get you back right on the move If I said it’s alright to let the moment pass by Even though it could be over you Pre-Chorus: T..

Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video) 04:25

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video)

Şarkı Sözleri: Senin yüzünden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime, ruhuma eziyet olur Zaten bütün acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Belki gülümserim resmine bakıp Yatabi..

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Elif Kaya - Binbir Rüya 04:08

Elif Kaya - Binbir Rüya

Binbir Rüya şarkı sözleri ile Binbir rüya bir karanlık içindeyim Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim Bir çıkış bir güneş avlusu Yatırdı uykuya gözlerimi Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim İster sav..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın 04:02

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Lila - Kalp (Akustik) 03:00

Lila - Kalp (Akustik)

Kalp (Akustik) şarkı sözleri ile Bi günün bi gününü tutmaz Kararsız kalışlar İçin içine sığmaz ama Hep ürkek bakışlar Zamansız bir rüya çıksın Karşıma gelsin söyle Kucaklayıp havaya atsın İçime bi su serpsin şöyle Ka..

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği) 03:25

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği)

Sakın Bırakma şarkı sözleri ile; Karanlıkta bir ışık Yakar önce kalbimi Bir an takılır kalırım Akar hayat yanımdan Bulurum ben yolumu Dönerim sislerden Işıklardan sana Yeter ki sen sarıl bana Çok sıkı sarıl, sa..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar 03:21

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar

Adımızı Kazıdılar şarkı sözleri ile Sevdiğim inanmadin birkez olsun bize Yazık değil mi söyle geçen günlerimize Herşey bitti artık birdaha sakın gelme Kadehleri ağlattın verdiğin her Bir söze 2x Yandım sana ben yandı..

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..

Yeşim Mutun - Gemi 03:19

Yeşim Mutun - Gemi

Gemi şarkı sözleri ile KISIM 1 Yol aldım, denizin üzerinde. Herkesi bıraktım, bakmadım geriye. Özgürlük, bağımsızlık, ben hiç yalnız kalmadım. Yalnızlık gölgem oldu, hiç gitmez ileriye. Ülkeler, şehirler, sessiz b..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..