#Fadime hala ayağım taşa değer müzik dinle

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Harry Potter Sırlar Odası Film İzle 2:34:21

Harry Potter Sırlar Odası Film İzle

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulundaki 2’inci senesine girerken Harry Potter ise ev cini Dobby tarafınca okula dönmesinin kendisi için tehlikeli olacağı konusunda uyarılacaktır. Bunun yanında Profesör Snape ondan halen..

  • PengoTV tarafından
  • 31.671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

İntizar Özlemedin Mi 04:18

İntizar Özlemedin Mi

Unutmadım yaptıklarını hala Bir adım atsan kanıyor yani Unutma sevenler bir daha sevmez Tenin günahından bi geçse bari Gittikçe sana benziyor denizler Bir durgun bir dalgalı bu ara Gittikçe sokaklarda adımların Gittikçe..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü 02:35

Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu eski eşi Sarp Levendoğlu’nu hala unutamayıp takip ettiği yönünde çıkan haberler hakkında UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulun..

  • BETA tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Tuna İpek - HARMAN (Official Video) 02:35

Tuna İpek - HARMAN (Official Video)

Tuna İpek’in yeni şarkısı HARMAN, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek , Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix : Jam Mastering : Rez Beat : Emde51 Kurgu : Sadık Hazırcı HARMAN Sözleri ; sigara ve..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Kemal Sunal - Şener Şen  Funkhu Dersi 04:13

Kemal Sunal - Şener Şen Funkhu Dersi

+ Hocam tahta kırılmadı - Tabi kırılmaz niçin çünkü ayağım kırıldı..

Kazayı Bırakıp Kupon Yaptılar - Röportaj Adam 01:11

Kazayı Bırakıp Kupon Yaptılar - Röportaj Adam

Ulan adamlara ayağım yok diyorum. Yaptıkları muameleye bak. Röportaj adam ile Adana, Türkiye ve dünya gündeminden ilginç haberler, komik röportajlar izleyin...

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhabbet - Geç Kaldım 04:30

Muhabbet - Geç Kaldım

Ne haldesin şu anda bilemiyorum O güzel gözlerini göremiyorum Başka birini yerine sevemiyorum Geç kaldım sevgine yetişemedim Geç kaldım sevgine yetişemedim Rüyamda her gece seni görürüm Kahrımdan bir bilsen nasıl ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Neden yüzüme bakamıyorsun? Yine ne saklıyorsun? İnan bir tek sende gizli kalmayacak İnsaf canımı yakıyorsun Neyine yapıyorsun Durdur intikamım ikimizide yakacak Saygımdan sevgimden biraz değer verdiysen Yaşadıysam bir ..

Can Aydıner - Her Koşulda 04:01

Can Aydıner - Her Koşulda

Her Koşulda şarkı sözleri ile Geçmişin tuzaklarını son sözlerimin ardında bıraktım Kendi kayıplarımı hissizliğimde toplayıp onardım Öyle ya her çatışmamızda en haklı bulurdum kendimi Sense gerçeği anlayana kadar katlan..

Damatsız Nikah 02:09

Damatsız Nikah

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Kanalıma abone olmayı unutmayın...