#Fahrettin bey

Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm' 05:20

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm'

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altından Ayda'ya ilk ulaşan ekipten AFAD görevlisi Cem Erdoğ..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..