#Fahrettin bey

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

 Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun 05:10

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun

Sarayımdan defolun! - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattı..

  Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm  İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması 06:49

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması

İbn-i Arabi ile Ahmet'in karşılaşması - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın 07:54

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın

Şimdi sırada sen varsın. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor 06:38

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor

Sungur geri dönüyor. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlat..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor 01:03

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor

Ertuğrul zindana atılıyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 17.Bölüm 2:10:27

Söz | 17.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 17'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 5 yıl önce
88 yaşındaki kadın nasıl öldü 15:41

88 yaşındaki kadın nasıl öldü

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇ 07:29

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇

Müge okuldan verilen ev ödevini yapmak için eve gelir. Müge çeşitli eşyalar ile bir saat tasarımı yapacaktır. Galip bey ev ödevini yapmak için harekete geçer. Çocuklarla birlikte çok eğlenceli bir ortam da ev ödevini yap..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 2.Bölüm Baba Bi̇ze Masal Anlatsana 10:12

Canim Kardeşi̇m 2.Bölüm Baba Bi̇ze Masal Anlatsana

Galip bey her akşam çocuklarına uyumadan önce masallar anlatmaktadır. Farklı masal bulmak da zorlanır. Ama mine ve Müge çok ısrarcı olunca mecburen yeni masallar uydurmak zorunda kalır. Galip bey masal anlatırken uyuyup ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu 09:49

Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu

Ha ha hapşu Müge okuldan eve hasta olarak gelir. Galip bey kızının iyileşmesi için çeşitli otlar doğal gıdalardan hazırlanmış bir ilaç yapmaya karar verir. Bu ilaç Müge’ye çok iyi gelir. Galip bey Barış Manço’nun Nane, l..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 14.Bölüm Mi̇ne'ni̇n Uçurtması 10:26

Canim Kardeşi̇m 14.Bölüm Mi̇ne'ni̇n Uçurtması

Galip bey kızlarına uçurtma uçurtmayı öğretir. Mine’nin uçurtması kaybolur. Mine kaybolan uçurtmasının annesinin babasının yanın bulutlara gittiğine inanır. Kaybolan uçurtmayı bulmak için çeşitli hayaller kurar. En sonun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 39.Bölüm Peri̇ Bacaları'nda Büyük Macera 11:40

Canim Kardeşi̇m 39.Bölüm Peri̇ Bacaları'nda Büyük Macera

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 40.Bölüm Fi̇lm Çeki̇yoruz 10:42

Canim Kardeşi̇m 40.Bölüm Fi̇lm Çeki̇yoruz

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum 11:45

Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum

Galip bey kızının ödevine yardım etmek için yağlıboya resim malzemeleri alır. Tüm aile bahçede resim yapmaya başlar. En kötü resimleri galip bey yapar. Müge’nin resim ödevi eğlenceli bir ortama dönüşür. Lale evde resimle..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 27.Bölüm Yeni̇ Kardeş Geli̇yor 10:16

Canim Kardeşi̇m 27.Bölüm Yeni̇ Kardeş Geli̇yor

Mine ve Müge ‘ye kardeş gelecektir… Lale hanım kızlarına bu güzel haberi vermek için hazırlanırken. Galip bey yeni bebek olayına kendini kaptırır. Sevincinden ne yapacağını şaşırır. Haklı olarak kızları Mine ve Müge bu d..

  • ÇocukTV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Diriliş Ertuğrul  Hain Alp Yağızı Öldürür 00:29

Diriliş Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür

Diriliş Ertuğrul 82.Bölüm Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür. Ertuğrul Bey Ali Yar Bey'e ihanet edecek olan beylere göz dağı verir...

Canım Kardeşim 39.Bölüm 11:40

Canım Kardeşim 39.Bölüm

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

Canım Kardeşim 40.Bölüm 10:42

Canım Kardeşim 40.Bölüm

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..