#Fairouz yalla tnam no made culture aka dj ned b müzik dinle

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Google Arts Ne Kadar Başarılı 06:23

Google Arts Ne Kadar Başarılı

Bu videoda Google'ın yeni uygulaması Google Arts & Culture'ı test ediyoruz. Bu uygulama fotoğrafını yüklediğiniz kişinin ünlü tablolardaki benzerlerini buluyor..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifty Shades Darker - 2.Fragman HD 02:29

Fifty Shades Darker - 2.Fragman HD

In Theaters February 10, 2017 http://www.fiftyshadesmovie.com -- Jamie Dornan and Dakota Johnson return as Christian Grey and Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, the second chapter based on the worldwide bestselling..

  • Tv Series tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
500 Bin Dolar Deli Holografik Lamborghini Aventador 01:40

500 Bin Dolar Deli Holografik Lamborghini Aventador

A CAR enthusiast enjoyed the opportunity of a lifetime by driving a rare, modified Lamborghini worth more than half a million dollars. Japanese car culture expert, Steve Feldman put the limited edition Lamborghini Aventa..

  • BETA tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak 02:20

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak

LAMBORGHINI owners across Tokyo came together to take part in a car meet of epic proportions. With a combined value of nearly 10 million dollars the Lambos featured models from different eras in the manufacturer’s histor..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
This is Peacock. Streaming July 15. 01:00

This is Peacock. Streaming July 15.

Meet Peacock. https://www.peacocktv.com?cid=20200615prelaunchownyt002&utm_source=youtube&utm_medium=owned_onlinevideo_brandawareness_descriptionlink&utm_campaign=20200615prelaunch&utm_term=youtubewatcher&utm_content=30da..

Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi 01:18

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi

ABD Dışişleri Ned Price, İran ile nükleer anlaşmayla örtüşmeyen yaptırımların kaldırılacağını söyledi. Bu açıklamaya ilk tepki İsrail'den geldi. Başbakan Netanyahu, “anlaşma bizi bağlamaz” dedi...

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB 01:12

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB

Police work isn’t rocket science. It’s harder. Inspired by true events, APB is a new police drama with a high-tech twist from executive producer/director Len Wiseman (LUCIFER, “Underworld”) and executive producer/writer ..

Gideon Buys A $5 Million Chair For The Precinct - Season 1 Ep. 3 - APB 00:59

Gideon Buys A $5 Million Chair For The Precinct - Season 1 Ep. 3 - APB

But the near-overnight transition to the city’s most advanced police district doesn’t sit well with all of its members. Gideon knows if he’s going to change anything, he needs an ally, whom he finds in OFFICER THERESA MU..

Ada Brings Some Interesting Statistics To Gideon's Attention - Season 1 Ep. 3 - APB 01:36

Ada Brings Some Interesting Statistics To Gideon's Attention - Season

Putting up millions of dollars of his own money, he makes an unprecedented deal to take over the troubled 13th District – and reboot it as a private police force: better, faster and smarter than anything seen before. Wit..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Ankara Marşı 01:28

Ankara Marşı

Ankara Marşı Sözleri Ankara, Ankara güzel Ankara, Seni görmek ister her bahtı kara. Senden yardım umar her düşen dara Yetersin onlara güzel Ankara. Burcuna göz diken dik başlar insin, Türk gücü orada her zoru yensin, Y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Otomatik Introducing 'soothe' By Intuitive Guitarist Shambhu 02:19

Otomatik Introducing 'soothe' By Intuitive Guitarist Shambhu

Shambhu is A BREATH OF FRESH AIR who brings with him music to soothe the soul and the mind. ~ThisIsTheLatest.com BRILLIANT! ~Songwriting Magazine SOOTHE overflows with inspired compositions and exquisite performanc..

BÖ - Ma Spirit 01:08

BÖ - Ma Spirit

tro] School spirit motherf**kers [Chorus] Alpha, step. Omega, step Kappa, step. Sigma, step Gangstas walk, pimps gon' talk Oooh hecky naw that boy is raw AKA, step. Delta, step S G Rho, step. Zeta, step Gangstas walk, pi..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8. Quality Ödülleri   En Quality Dizi  Vatanım Sensin 02:42

8. Quality Ödülleri En Quality Dizi Vatanım Sensin

Quality of Magazine 8. Yıl Kutlaması ve 8. Quality Ödül Töreni’nde “En Quality Dizi” ödülünü, Kanal D’nin büyük ilgi ile izlenen dizisi “Vatanım Sensin” aldı. Ödülü, dizinin genç ve başarılı oyuncusu, Ali Kemal karakteri..

  • En Yeniler tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jimmy Meets Mickey's Mr. Perfect - Season 1 Ep. 10 - THE MICK 00:51

Jimmy Meets Mickey's Mr. Perfect - Season 1 Ep. 10 - THE MICK

THE MICK is a no-holds-barred single-camera comedy that gives new meaning to the phrase “dysfunctional family.” MACKENZIE aka “MICKEY” (Kaitlin Olson, “It’s Always Sunny in Philadelphia”) is a brash, two-bit hustler from..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı 00:59

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..