#Fairuz فيروز سالوني الناس müzik dinle

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Jannat - Yalla Nefrah 04:12

Jannat - Yalla Nefrah

كلمات : أحمد على موسى , ألحان : محمد عبد المنعم كلمات الأغنية غنى وافرح يالا يالا........... هيا ولا مستاهلة يالايالا بكرة جاى باحلى........ يالا يالا يالا على قد ماتقدر حب الدنيا كمان وكمان وزع على الناس الفرح تم..

Mohamed Saad - Ayesh W Khalas 04:34

Mohamed Saad - Ayesh W Khalas

Lyrics | كلمات الأغنية : ياغايب وسايب ذكرى معانا مابنجيش فى بالك وبتنسانا ياريت حتى تسأل من بعيد لبعيد ماتخليش فى فرصه لبعد بينا يزيد مافيش سيره غيرك جايه معايا طب ازاى هشيلك من جوايا ده اكتر كلامى بيقى حبيبى عليك ولو ط..

Majid Al Muhandis - La Tashtaki 04:18

Majid Al Muhandis - La Tashtaki

لا تشتكي همك .. لغيرك من الناس ‎ماعاد به في الناس .. من تشتكي له ‎ورجلٍ .. من أفعاله تحطه على الراس ‎وان ضاقت الدنيا .. يشيل الثقيله ‎ورجلٍ تحسبه .. تاج عزٍ .. ونوماس ‎ولا صكت الصكات .. يطفى فتيله ‎ورجلٍ .. طليق احجا..

Ali Ben Mohammed - Aaz Elnas Lyrics 04:37

Ali Ben Mohammed - Aaz Elnas Lyrics

كلمات والحان عبدالقادر الكاف توزيع متحت خميس من ألبوم ... أغاني من حضر موت آعز الناس ياحبوب يا بو الخلاخل مكانك ياحبيب القلب في القلب داخل ولا يخطر ببالي انني انساك انا عودة عيني على رؤياك بقربك مستعد احياء ولو وسط ..

Nagwan - Salamat Ya Einaya 04:48

Nagwan - Salamat Ya Einaya

Lyrics | كلمات الأغنية : كلمتين أنا جايه اقولهم مش هتسمع تاني غيرهم من النهارده مش عايزه اشوفك ولا عايزه احس في يوم هواك من النهارده خلاص نسيتك ولا ليه أي كلام معاك كلمتين أنا جايه اقولهم مش هتسمع تاني غيرهم لو سألوني ه..

Saber Rebai Assa Yawmi - Lyrics 02:53

Saber Rebai Assa Yawmi - Lyrics

كلمات الأغنية عسي يومي قبل يومك عساها عيوني ما تبكيك يا أغلي الناس من يومك عسي كل الغلا يغليك يابو الحنية و الطيبة دفا قلبك أنا أدري به أعرفك يا كبر قلبك ولا يلحقني شك فيك عسي يومي قبل يومك يا سامعني قبل ما أح..

Saber RebaiToul Hayati - Lyrics 04:12

Saber RebaiToul Hayati - Lyrics

كلمات الأغنية طول حياتي بأكدليك أن أنا عايزك أني بحبك إن أنا جنبك أيوه أنا شاري و عمري ماهبعد ولا هتحول ليه لسه لليوم ده بتعند مش متأكد ليهً متعمد تخلقلي مشاكل ملهاش لا آخر ولا أول هو أنا يعني لازم أحلف ليك خل..

Adel Mahmoud - Ashkilak Lyrics 04:23

Adel Mahmoud - Ashkilak Lyrics

كلمات الأغنية ياربي اشكيلك اوضاعي والهموم اللي أنا فيها فؤادي يتقطع من أوجاعي ابد ما شفت وش هو يداويها طعون و سهام الغدر توالت من اقرب الناس و اعز المقامي رخصت لاجله كل غالي وغالي تعب و هم و سهر ليالي وليا..

Elly Mayetsama Lyrics 03:02

Elly Mayetsama Lyrics

Lyrics| كلمات الأغنية : اش خلاني هكدا غير اللي ما يتسمى اللي قال الحب زوين الله يعطيه الغمة نار الحيرة والجفا والشوق ليه ضمة كان مخبي فين هادشي يا يمة الله عليا الله معذبني وليا الله تسلط عليا الحب جاب سفايا بعل..

Randa Hafez - Wahda Betaashak 04:24

Randa Hafez - Wahda Betaashak

كلمات الأغنية تسمع عن واحدة بتعشق واحد بيعذبها بيقرب منها يومين ويومين يبعد ويسبها تاخد من الجرح نصيبها بعدين يرجع يحاسبها علي بتعمله في غيابه وفي اول كلمه حنينه منه بيقولهلها بتسامحه علي الحاله اللى البعد مسببهلها وتشو..

Hatem Al Iraqi - Awal Gharami Video Lyrics 04:35

Hatem Al Iraqi - Awal Gharami Video Lyrics

قلبي وداعتك تعبان من جرحه اجيب منين غيرك عاشق يريحة مثل طير وعفتني وكسر جنحه والشوك شلون يطير قلي المنكسر جنحه يا اول غرامي واول الدمعة احن واشتاق الك وقلبي بي وجعة اني انكسر ضلعي من رحت لليوم شلون ينام ليله المنكسر ض..

Oyoun El Nas - Younis (Exclusive) 05:44

Oyoun El Nas - Younis (Exclusive)

Oyoun El Nas - Younis (Exclusive ) - 2018 - ( ًعيون الناس - يونس (حصريا Listen..

Ramy Sabry - Elnas Betban Fel Sheda 04:52

Ramy Sabry - Elnas Betban Fel Sheda

Ramy Sabry - Elnas Betban Fel Sheda - رامي صبري … الناس بتبان في الشدة - بالكلمات Listen..

Fairouz - Saied - El - Hawa 05:04

Fairouz - Saied - El - Hawa

سيد الهوا قمري - فيروز - Fairouz - Saied - El - Hawa Listen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..