#Fakirlerin daha yaratıcı olduğunu gösteren fotoğraflar

Kopuk  Salih Sevimden Af Diliyor 06:54

Kopuk Salih Sevimden Af Diliyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kopuk  Sevim Konaktan Kaçıyor 03:19

Kopuk Sevim Konaktan Kaçıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer 03:36

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer

Resident Evil 7 offers an atmosphere that is so different and so familiar to us. Do not be fooled by the familiar part because you can not feel yourself in RE atmosphere for the first time. Much like Amnesia, Outlast, th..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Elif 588.Bölüm Fragmanı 01:51

Elif 588.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu bölüm Elif, Reyhan’ın suçsuz olduğunu ve kolyeyi kendisinin çaldığını söyler. Tarık ise Elif ve Reyhan’ın suçu üstlenecek kadar yakın olmasından rahatsız olur. Elif, Reyhan..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Döngel Karhanesi  Metin Akpınar Film İzle 1:15:41

Döngel Karhanesi Metin Akpınar Film İzle

Film, bir genelev sahibinin bankadan aldığı krediyi geri ödeyememesi nedeniyle, bankanın geneleve el koymasıyla başlar. Daha sonra bankaya fon tarafından el konulmasıyla birlikte, genelev de fona geçer. Ankara, işletmele..

  • PengoTV tarafından
  • 8.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd 1:31:19

Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd

Ölüm Ormanı izle – Backcountry Türkçe Dublaj Ölüm Ormanı izle, Ölüm Ormanı full izle, Ölüm Ormanı türkçe dublaj izle, Ölüm Ormanı hd izle, Evli bir çift olan Jenn ve Alex ikilisi şehir hayatı yaşamaktadırlar. Alex tam bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Maş Fasulyesi Salatası Tarifi 05:49

Maş Fasulyesi Salatası Tarifi

Malzemeler; 2 avuç akdeniz yeşillikleri 1/2 bağ maydanoz 1/2 bağ dereotu 1/2 limon suyu Zeytinyağı 1/2 su bardağı maş fasulyesi 7-8 adet kornişon turşu 2-3 adet közlenmiş kapya biber 1 avuç ceviz / ince kıyım 2 dal ..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu 12:19

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 1.20 olduğuma bakmayın diyen şarkıcı, kiloyla alakalı problemim yok sesimle herkesi döverim diyerek meslektaşlarına meydan okudu. Dünyanın..

  • BETA tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..