#Fakirlerin daha yaratıcı olduğunu gösteren fotoğraflar

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 Film İzle 1:57:08

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 Film İzle

ALACAKARANLIK 4 ŞAFAK VAKTİ 1 TÜRKÇE DUBLAJ FULL 720P HD İZLE Kristen Stewart ve Robert Pattinson’un başrolü paylaştığı, Edward adlı vampir ile Bella’nın aşkını rota tutan film, kurt adamlar ile vampirlerin mücadelesini ..

  • Tv Series tarafından
  • 167.958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 hafta önce
Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 01:06

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Daha fazla her zaman daha iyi değildir. Hatta bazen çok daha kötüdür. 30 Mart'ta daha fazla kötü kahramana, daha fazla entrikaya, daha fazla tehlikeye, daha fazla öksüze ve daha fazla kundaklamaya hazır olun. Bu sezon ge..

Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..