#Fakirlerin daha yaratıcı olduğunu gösteren fotoğraflar

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm 2:34:48

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır. Şener ona güvenmeyen baş..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması! 04:42

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması!

Mehmet, babası Oğuz tarafından zorla evlendirilmek istediği Melisa'ya onu istemediğini kanıtlarcasına Yaren'i öper! Yaren neye uğradığını şaşırır. Önce Mehmet'i tokatlar, sonra da şirketi terk eder. Mehmet de peşinden çı..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet! 05:34

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet!

Vasili kurduğu tuzak sayesinde Cevdet'in bir vatansever olduğunu öğreniyor; onu öldürmek için silahını çekiyor! Vasili, kurduğu oyunla Cevdet'in gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Kendisine yapılan ihaneti kabullenemeyen Vasi..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 01:09

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak? Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük b..

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

Vega - Ankara 05:22

Vega - Ankara

Yağmur dönerken kara Yavaşça süzüLenLer yoLa Araba doLusu bi tuhaf seven ŞarkıLar çaLan söyLeyen SevenLerden biri ben Arkada bıraktığım sen Kim olduğunu biLiyorsan SöyLesen Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor! 05:33

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Sinan, Reyhan'ın geçmişte yaşananları reddetmemesinden sonra soluğu Seyfi'nin yanında alıyor!, Sinan, Naz'dan geçmişte büyük aşkı Reyhan ve Seyfi arasındaki iftira olayını öğrenmiştir. Reyhan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor! Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya..

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor! 04:44

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor!

Güçlü, Meryem'in suçlandığı kazanın peşini bırakmıyor; Burcu ile yeniden bir araya geliyorlar! Güçlü ile Savaş, Meryem'in yaşanan kazada yalnız olmadığına emindirler. Savcı Oktay ve Derin'in şüpheli hareketleri, ikiliyi ..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce