#Fakirlerin daha yaratıcı olduğunu gösteren fotoğraflar

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Burcu Güneş - Sen Kaybı 04:13

Burcu Güneş - Sen Kaybı

Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Bazı aşklar ölümsüzdür Bazıları doğu..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video ) 03:29

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video )

Ne kadar çok uzakta olsan da Perdene değen rüzgarı bilicem Ellerinle sağladığın yaralarımı sen dağla Nasıl inanıcam sevdana, kime sarılıcam Şimdi bir daha nasıl sevicem söyle Bil ki dönmelisin kafayı yiyicem böyle Alnı..

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..