#Fakirlerin daha yaratıcı olduğunu gösteren fotoğraflar

İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesnelerin İnterneti Nedir 03:17

Nesnelerin İnterneti Nedir

Internet of things? Neler oluyordu? Şimdi de nesneler mi birbirleriyle iletişim mi kuruyordu? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabı kitaplarda. Kitap okuyun. :) Nesnelerin İnternet'i (Internet of Things, kısaca IoT), fiz..

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadrazam Lokumu 02:18

Sadrazam Lokumu

Sadrazam Lokumu Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 su bardağından 2 kaşık kadar fazla un Krema için: 2.5 su bardağı süt 1 paket vanilya 4 kaşık un yarım su bardağı şeker Hindi..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir 01:46

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner çifti dün akşam “Daha” filminin galasında görüntülendi. Selin Şekerci yeni dahil olduğu diziyle ilgili konuşurken, Kaan Taşaner ise evlilik sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde “Siyah..

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..