#Fares karam elli byekzob 3a marto فارس كرم اللي بيكذب عَ مرتو müzik dinle

Saber Rebai - Bye Bye 03:50

Saber Rebai - Bye Bye

كلمات الأغنية شفت الوفا في عيونك وحسبتك انتي تصوني لقيت الخيانة لونك خداع طبعو يخـــــــــــــون قلبي اللي حبك مات بإيديك ضاع الحــــــــــب حكايتنا ماضي وفات يا خاينة هالقلـــــــــــــب انتي خنتي العشرة وهان عليـــ..

Adel Mahmoud - Ashkilak Lyrics 04:23

Adel Mahmoud - Ashkilak Lyrics

كلمات الأغنية ياربي اشكيلك اوضاعي والهموم اللي أنا فيها فؤادي يتقطع من أوجاعي ابد ما شفت وش هو يداويها طعون و سهام الغدر توالت من اقرب الناس و اعز المقامي رخصت لاجله كل غالي وغالي تعب و هم و سهر ليالي وليا..

Elly Mayetsama Lyrics 03:02

Elly Mayetsama Lyrics

Lyrics| كلمات الأغنية : اش خلاني هكدا غير اللي ما يتسمى اللي قال الحب زوين الله يعطيه الغمة نار الحيرة والجفا والشوق ليه ضمة كان مخبي فين هادشي يا يمة الله عليا الله معذبني وليا الله تسلط عليا الحب جاب سفايا بعل..

Randa Hafez - Khalas Kararet 04:16

Randa Hafez - Khalas Kararet

كلمات الأغنية خلاص قررت إني أسيبه ماحدش عمره غير عيبه يادوب بيجمل اللي يعيبه يومين ويرجع زى زمان هاسيبه وهارضي عادى بجرحه ويبقا يشوفله غيره يسامحه ويبقا يقوله لما يصالحه أنا مش ملاك أصل أنا إنسان ..........................

Randa Hafez - Wahda Betaashak 04:24

Randa Hafez - Wahda Betaashak

كلمات الأغنية تسمع عن واحدة بتعشق واحد بيعذبها بيقرب منها يومين ويومين يبعد ويسبها تاخد من الجرح نصيبها بعدين يرجع يحاسبها علي بتعمله في غيابه وفي اول كلمه حنينه منه بيقولهلها بتسامحه علي الحاله اللى البعد مسببهلها وتشو..

ملحم زين - ضلي اضحكي - Melhem Zein - Dalle D7ake 04:05

ملحم زين - ضلي اضحكي - Melhem Zein - Dalle D7ake

ملحم زين - ضلي اضحكي | Melhem Zein - Dalle D7ake من البوم الجرح اللي بعده From El Jereh Elli Badou album كلمات: فادي مرجان الحان: علي حسون توزيع: عمر صبّاغ إنتاج وتوزيع بلاتينوم ريكوردز Produced and Distributed by Pl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak  Dertliyim Kederliyim 03:54

Volkan Konak Dertliyim Kederliyim

Volkan Konak - Dertliyim Kederliyim Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri; Dertliyim kederliyim Her ne desan kanarum Gülmedum bu dünyada Hem ağlar hem yanarum Derenin kiyileri Ata vurdum yulari Gene mi aldi seni Sevdaluk u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:45:13

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Nagwan - Ahly 05:21

Nagwan - Ahly

Lyrics | كلمات الأغنية : اهلي فخورة أن انتو اهلي وانا واحدة منكو عايشة بتحامى فيكو وعايشة على حسكو لو فيه حاجه حلوه اكيد من عندكو اهلي يا مشرفني في كل حته يا احلى ناس انتو اللي بدعين الرجولة انتوا الأساس يا بختي بيكو. ..

Randa Hafez - Akter Wahda Mabsouta 04:14

Randa Hafez - Akter Wahda Mabsouta

كلمات الأغنية انا الليلادى .. ارتحت وبالي هدى وعمرى هيبتدى علشان بقيت ويايا هغمض عينيا .. وهنسي الدنيا ديا حبك سيطر عليا نسانى الحياة وانا اكتر واحدة مبسوطة عشان حبيبي ويايا دعيت وكنت بتمني يقبل ربنا دعايا قابلته كتير ..

Randa Hafez - Lazem Harakat 03:54

Randa Hafez - Lazem Harakat

كلمات الأغنية لازم حركات ولازم اختفي اوقات يلاقي ارقامي مقفولة مالو يلقانى بسهولة هيتحول ماهم بحالات لازم تمثيل ولازم بالي يبقي طويل وابينله ان انا قادرة يروح ييجي غيره من بكرة وقلبي راسي اوى وتقيل انا مايملاش عينيا الا..

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas 03:28

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas

Karakaş Gözlerin Elmas türkü dinle Ali Ercan Karakaş Gözlerin Elmas Bu Güzellik Sen De Kalmaz Pişman Olun Kimseler Almaz Annene Bak Gör Halini Gel Güzelim Beni Yakma Seni Seven Kalbi Yıkma Allah Dahi Kalbi Yıkma..

Mavi - Gidersen 03:50

Mavi - Gidersen

Gidersen bir anda büyürüm ben Dikenlenir cümleler Yokluğunla baş edemem Gidersen bir sis gibi içimden Ayıplanır geceler Teselli nerede bilemem Kim girdiyse kanına Gidiyorsan bırak dokunma yarama Yüreği mühür gözleri kara..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Ahmed Arif Şarkıları 44:45

Ahmed Arif Şarkıları

Bu klip; Ahmed Arif'in şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 1- Sevdan Beni - Funda Arar 2- Vurulmuşum - Fikret Kızılok 3- Maviye Çalar Gözlerin - Ahmet Kaya 4- Su..

Marshmello - Summer 02:50

Marshmello - Summer

Director: Daniel Burke Creative Agency: 23FIFTN Executive Producer: Daniel Malikyar Producer: Karam Gill DP: Casey Stolberg Production Designer: Kendra Bradanini & Jake Collins UPM: Jack Winter Editor: Julian Conner & Al..

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 52. Bölüm Survivor 2018 06:33

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 52. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 elli ikinci bölümde bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımında eleme adayı olan isimler konseyde konuştu...

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızlar Sembol Oyunu 52. Bölüm Survivor 2018 14:44

Kızlar Sembol Oyunu 52. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 elli ikinci bölümde kızlar arasında sembol heyecanı yaşandı....

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tahsin Hasoğlu Federasyon Şeysi 00:41

Tahsin Hasoğlu Federasyon Şeysi

Komedyen Tahsin Hasoğlu bu kez baltayı taşa vurmuş.İnsanları güldürmeyi hedefleyen bir sanatçı için yapılabilecek en zor ve hatta dahi imkansız şey,kendisi zaten komik olan bir durumun parodisini yapmaktır ki Hasoğlu da ..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü Alan İsim Belli Oldu 57. Bölüm Survivor 2018 07:37

Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü Alan İsim Belli Oldu 57. Bölüm Surviv

Survivor 2018 elli yedinci bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. İşte kazanan isim....

  • BETA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ödül Oyununda Muhteşem Mücadele 59. Bölüm Survivor 2018 21:04

Ödül Oyununda Muhteşem Mücadele 59. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 elli dokuzuncu bölümde takımlar ödül oyununda karşı karşıya geldi. İşte kazanan takım...

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
50 TL ile En İyi Tostu Kim Yapacak 20:14

50 TL ile En İyi Tostu Kim Yapacak

Bu videoda arkadaşlarımız 50 TL bütçe ile elli liralık tost yapıyor. Bütçe tost için hiç fena değil. Bakalım ortaya nasıl şaheserler çıkacak...

  • JET TV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aram Tîgran - Pêşiya Malê 03:59

Aram Tîgran - Pêşiya Malê

Riya Kobanê b'dar e Tim were xwarexwar e Qelenê keçka delal Li ser pişta min bar e ( Kobanê'nin yolu çalılıktır Hep öyle yamuk yumuktur Güzel kızın başlığı Benim sırtıma yüktür.) Pêşiya malê b'xendek e Feqîr derî lê vek..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 3.695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..