#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı 01:07

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı Musul için başlatılan operasyon kapsamında DAEŞ’in elinden alınan Şeyh Emir köyünün, örgüt militanları tarafından adeta köstebek yuvası gibi kazıldığı ortaya çıktı. ABD’nin öncü..

NUMB Official Trailer (2017) Indie Thriller HD 01:46

NUMB Official Trailer (2017) Indie Thriller HD

Mali sıkıntı içinde birkaç gizemli otostopçu bir çift onlar ortak gerekir çalıntı altın yol söz GPS koordinatlarını keşfetmek zaman paraları kurtarmak için uzaktan kış vahşi girmek için...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ichabod Shares A Secret With Molly - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:30

Ichabod Shares A Secret With Molly - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow

Crane, artık en önemli misyonunu gerçekleştirirken, yeni müttefikleriyle birlikte çalışan ve yepyeni bir şehir buluyor: Ülkemizin sermayesini, yalnızca ülkemize ve halkımıza değil, ülkemize ve halkımıza zarar vereceğini ..

Kill Switch Fragmanı 02:17

Kill Switch Fragmanı

Pilot sınırsız enerji için bir deney yanlış giderse sonra ailesini ve gezegeni kurtarmak için savaşıyor...

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık 00:10

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yönelik sert ifadeleri gündem yarattı. Bakan Tüfenkci, Biz yollar yapıyoruz. Yolla..

Ne Seninle Ne Sensiz  2.Bölüm 1.Tanıtımı 00:44

Ne Seninle Ne Sensiz 2.Bölüm 1.Tanıtımı

Ne Seninle Ne Sensiz, evliliklerini kurtarmaya çalışan aileler için yepyeni bir program! İlişkisini düzeltmeye kararlı eşler, evliliklerini kurtarmak için 'Ne Seninle Ne Sensiz'e gelecek, içlerini dökecek ve mutlu evlili..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Good Doctor  01:00

The Good Doctor "Autism" Fragmanı

Otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrah olan Shaun Murphy (Freddie Highmore, Bates Motel ), prestijli bir hastanenin ameliyat birimine katılmak için sakin bir ülke hayatına taşındı. Dünyadaki tek başına ve çevresi..

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor! Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, ..

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı 02:06

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:07

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Vallahi Hortladı Fragman 02:13

Vallahi Hortladı Fragman

Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, kar..

Winx Club - 4. Sezon 9. Bölüm - Nebula 23:15

Winx Club - 4. Sezon 9. Bölüm - Nebula

Beyaz Çemberin inanılmaz bir gücü vardır: Burası Siyah Çember büyücülerinin yeryüzü perisini hapsettikleri yere ulaşmanın tek yoludur. Bu arada Nebula Roxy’i ele geçirir ve periler onu kurtarmak için harekete geçerler. A..

  • ÇocukTV tarafından
  • 499 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Müsilaja karşı -yapay resif- formülü 01:22

Müsilaja karşı -yapay resif- formülü

Marmara'yı müsilajdan kurtarmak için seferberlik devam ediyor. Deniz salyasının bertaraf edilebilmesi için yeni bir proje geliştirildi. Su altına düşük voltta elektrik akımı verilerek, müsilajın temizlenmesi hedefleniyor..

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de 02:31

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de Musul operasyonunun öncü birlikleri olan Peşmerge, Musul’a 10 km mesafedeki Şaguli bölgesinde kontrolü tamamen sağladı. Köyü DAEŞ militanlarından alan Peşmerge birlikleri, DAE..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor! 05:49

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor!

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Kuyumcu soygunu haberine giden Zeliş, soyguncu tarafından rehin alınıyor ve kaçırılıyor. Sevgilisine kavuşmak isteyen Maksut adlı genç, başlık parasını bulabilmek için kuyumcu soymaya karar v..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor! 06:07

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor!

Cevdet'in, Vasili'ye oynadığı oyun tam istediği gibi gider ve Vasili büyük bir tuzağa düşer. Cevdet, ailesini kurtarmak için Vasili ile iş birliği yaşar. Türk Karargahı'ndan tüm pusulaları, Ali Fuat Paşa'nın yerini ve ku..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marslı Film İzle 2:21:37

Marslı Film İzle

Astronotlar mars gezegenine bir görev için gönderilir. Bölgede meydana gelen fırtına neticesinde astronotlardan Mark Watney ekipten ayrı düşer. Arkadaşları tarafından bir süre arandıktan sonra öldü sanılan Watney’i bulma..

  • Tv Series tarafından
  • 23.760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Kalan Film İzle 2:01:13

Son Kalan Film İzle

Filmin Konusu Sevilen oyuncu ve aynı zamanda gösterdiği oyunculuğu ile bir o kadarda başarılı olan Mark Wahlberg’in yeni filminde 2005 yılının Haziran ayında çok çok önemli bir olay anlatılıyor… “Kırmızı Kanat” isimli op..

  • Tv Series tarafından
  • 5.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşçı Ong Bak Film İzle 1:38:31

Savaşçı Ong Bak Film İzle

Ong-Bak’ın başı, kutsal Buda heykelinin kafası fakir bir köyden çalındığı zaman, köy halkı sefalet içine sürülenir. Buda heykeli inanışa köye bereket getirmekte ve köyü korumaktadır. Onsuz köy kuraklık ve sefalet içinded..

  • Tv Series tarafından
  • 25.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Dev Avcısı Jack Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:04

Dev Avcısı Jack Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Yapım :2013 Filmleri İMDB Puanı :6.5 Tür :Fantastik Filmler Süre :1 Saat 54 Dakika Dil :Türkçe Dublaj Kategori :Yabancı Filmler Çok korkunç devler tarafından kaçırılan prensesi bulmak için kral en iyi şovalyelerini devl..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

O Bir Efsane - İpsiz Sabri 00:45

O Bir Efsane - İpsiz Sabri

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..