#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mafyayı Soy Film İzle 1:44:11

Mafyayı Soy Film İzle

Tommy ve Rosie, yaşadıkları ülkenin en ünlü soyguncularıdır. Tommy ve Rosie çifti her zaman ufak çaplı işler yapıp paçayı her şekilde kurtarmayı başarırlar. Fakat bu defa Tommy ve Rosie her zamankinin dışında ufak çaplı ..

  • Tv Series tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle 1:18:40

Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle

Konusu: Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sıra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4 01:21

Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4

Wizard of Legend is a fast-paced dungeon crawler with an emphasis on dynamic magical combat. Quick movement and even quicker use of spells will allow you to chain spells together to unleash devastating combinations again..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor 00:28

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor Bir çocuk ve yavru maymunun dostluğunu gözler önüne seren videoda, ikilinin birbirlerine sarılarak uyudukları görülüyor. Sevili maymun, bir ara küçük çocuğun annesinin seslenmesiyle gö..

Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa 02:38

Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa

Sanal gerçeklik ve hologram çalışmaları yapan Skullmapping, Gallery Invasion çalışmasıyla bir sergideki eserleri canlandırarak ziyaretçilere muhteşem bir deneyim sundu. Bir tuvalin üzerindeki insan figürü ve diğerinin üz..

  • Cowboy tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayanlar Bunu İzlemesin 00:48

Bayanlar Bunu İzlemesin

ders almak gerekir bu hayvandan temizlik e güzel de yıkıyor hiçbir leke bırakmadan..