#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi 03:46

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi

Malzemeler: 6 yada 8 adet dikdörtgen milföy hamuru (Ya da istediğiniz kadar) Sevdiğiniz bir börek harcı Benimkisi: Beyaz peynir, taze kaşar rendesi ve maydanoz dan oluşuyor.. Tezgaha serpek için un merdane üzeri için: yu..

Nefis Yumurtalı Tost Tarifi 02:42

Nefis Yumurtalı Tost Tarifi

Malzemeler (2 tost için) 1 yumurta 4 adet tost ekmeği tavaya sürmek için zeytinyağı veya tereyağı 4 dilim kaşar arzuya göre ketçap mayonez tuz, kırmızı pul biber..

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi 03:46

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi

Malzemeler: 1 litre süt 3 yemek kaşığı tepeleme un 1 su bardağı tozşeker 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı damla sakızı veya vanilya Kazanın DİBİ için :) 1 yemek kaşığı kadar oda ısısında tereyağı 2-3 yemek kaşığı tozşeker v..

Tavuk Kapama Tarifi 02:50

Tavuk Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet kalçalı tavuk but 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı pirinç ıslatmak için 1 yemek kaşığı tuz + 2 su bardağı kaynar olmayan sıcak su 1 adet soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı tuz 3 su bardağı tavuk haş..

Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu 00:58

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu

Brezilya'da okul önünde bekleyen öğrenci ve velileri soymak için silahını çeken adam, izin gününde olup kızının etkinliği için okula gelmiş olan kadın polis memuru tarafından vurularak öldürüldü...

Avokado Dip Sos Tarifi 02:21

Avokado Dip Sos Tarifi

Avokado Dip Sos için malzemeler: (1 Büyük kase.. Videoda yarım avokado kullandığım için malzemeleri ona göre ayarladım :) 1 adet olgun avokado 1 tutam maydanoz 1 limon suyu tuz yaklaşık 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ..

Balkabaklı Pasta Tarifi 04:54

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler: İki kat sevdiğiniz bir pasta keki veya pandispanya Kreması için: 1 su bardağı soğuk süt 1 ikili paket krem şanti yarım paket veya biraz daha az beyaz krem peynir 1 kase balkabağı tatlısı 2 yemek kaşığı dolu..

Rulo Kekli Kümbet Pasta Tarifi 04:32

Rulo Kekli Kümbet Pasta Tarifi

Malzemeler: Yarım nişastalı pandispanya keki (kakaolu) 1 paket rulo kek veya 1 ölçü ev yapımı rulo pasta kreması için: 2 su bardağı süt + ayarlama yapmak için soğuk süt 1 yumurta yarım su bardağı şeker 2 yemek kaşığı do..

Çamurlu Ayakkabılarını Çıkarıp Çoraplarıyla Markete Giren Güzel İnsan 02:10

Çamurlu Ayakkabılarını Çıkarıp Çoraplarıyla Markete Giren Güzel İnsan

İzmir’de kaydedilen görüntülerde, yüreği güzel bir abimiz çamurlu olduğu için ayakkabılarını çıkarıp benzinliğin marketine çorapla girerken görülüyor. Marketin pislenmemesi için ayakkabılarını çıkaran düşünceli adamın o ..

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslan Öldüren Bufalo 00:47

Aslan Öldüren Bufalo

Aslan Öldüren Bufalo saldırısı Hayvanlar Alemi kaplan timsah saldırısı kavgası avlanması ve tüm hayvanlar için kanalımıza abone olun yaptığınız her yorum beğeni sizlere daha kaliteli ve güzel videolar sunmamız için bizle..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Takım Çalışmasında Hayal Kırıklığına Uğrayan Adam 00:38

Takım Çalışmasında Hayal Kırıklığına Uğrayan Adam

Suya düşen içeceği almak için eğilen, ayaklarını tutması için de arkadaşına güvenen adamın hayal kırıklığına uğradığı anlar kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi 03:43

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi

200 g bitter Çikolata, 150 g tereyağı, 4 yumurta, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı şeker, 1 su bardağı ince çekilmiş Fındık, Kalıbı yağlamak için tereyağı, Üzeri için pudra şekeri...

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi 04:09

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 1 kilo orta boy sert olmayan tercihen çekirdeksiz patlıcan zeytinyağı tuz ÜSt kebap için: yarım kilo kuzu veya dana kuşbaşı et 1 bardak su ayrıca 2 adet soğan 3-4 adet sivribiber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2..

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafınd..

Bisküvili Puf Tarifi 11:41

Bisküvili Puf Tarifi

1 paket yuvarlak yulaflı Bisküvi. Muhallebisi için; 2 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 paket vanilya. Süslemek için; Renkli süsleme şekerleri, H..

Kirli Arabaları Sanat Eserine Dönüştüren Sanatçı 01:28

Kirli Arabaları Sanat Eserine Dönüştüren Sanatçı

Arabanızı yıkatmak için vaktiniz yoksa üzülmeyin. Nikita Golubev, sizin için kirli arabanızı bir sanat eserine dönüştürebiliri! Nikita'nın büyüleyici sanat eserleri karşınızda...

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Patates Köftesi Tarifi 02:28

Patates Köftesi Tarifi

MALZEMELER 3 adet büyük boy patates, 2 adet yumurta, 3 yemek kaşığı galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, Tuz, Dışını bulamak için 1 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ...

Çilekli Cheesecake Tarifi 04:55

Çilekli Cheesecake Tarifi

Bu pasta SENIN icin Tüm Anneler ve anne adaylari icin gelsin. Pastayi sende sevdigin arakdaslarinla ve bu pastayi hak eden Annelerle paylas.)..

Kavala kurabiyesi Tarifi 03:38

Kavala kurabiyesi Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 su bardagi un 5 yemek kasigi pudrasekeri 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya şekeri 180 gram yumusak tereyagi Kücük bir kase bütün badem. Ayriyeten kurabiyelerimizi bulamak icin pudrase..

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal 00:24

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal

Küçük tilki uzun süren uğraştan sonra bir tavşan avlayıp yemek için kuytu bir yer ararken arkasından gelen sesle kaçmaya başladı. Yukarıdan aniden gelen kel kartal tilkinin ağzındaki hazır ava pençeleriyle yakalayıp yuka..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı 01:29

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver, gizemli Alejandro’yla iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi..

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek 06:13

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 4 tane yumurta 1,5 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane limonun rendesi 1..

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..