#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Şekerpare Tarifi  Şekerpare Nasıl Yapılır 03:51

Şekerpare Tarifi Şekerpare Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı pudra şekeri 125 gram margarin veya tuzsuz tereyağı 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı irmik 3 su bardağı un Üzeri için: 20 adet ..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi 03:36

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için hafif ve lezzetli bir sultan sarması tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile nefis bir tatlı tarifi için haydi mutfağa...

Yoğurtlu Muhacir Köftesi Tarifi 01:59

Yoğurtlu Muhacir Köftesi Tarifi

Malzemeler Köftesi İçin: 500 gram dana kıyma 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı buğday nişastası 1 adet soğan (rendelenmiş) 5 dilim ekmek içi (kurutulmuş) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Yoğurtlu Karışım İçin..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Oyuna Kızıp Bilgisayarlarını Parçalayan Elemanlar 00:50

Oyuna Kızıp Bilgisayarlarını Parçalayan Elemanlar

Oyun oynamak birçok insan için büyük bir eğlence ve keyifken bazıları için can sıkıcı ve öfke artırıcı bir eyleme dönüşebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak 04:04

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak

Konu: Mağazalarda satılan tüm oyuncakların çocuklar için güvenli ve test edilmiş olduklarını düşünürüz. Günümüzde bi bakım haklı olabiliriz. Ancak geçmiş yllarda öyle oyuncaklar piyasaya sürüldü ki, bunların çocuklar açı..

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Düşbere Tarifi 01:48

Düşbere Tarifi

Malzemeler 400 gram un 1,5 çay kaşığı tuz 1 su bardağı su 300 gram kıyma 1 adet rendelenmiş soğan 1 çay kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı tereyağı (salçalı sos için) Üzeri İçin: 1 av..

İrmikli Gül Tatlısı Tarifi 01:41

İrmikli Gül Tatlısı Tarifi

1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı sirke 1 su bardağı irmik 3 yemek kaşığı margarin 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilin 3 su bardağı un 1 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı fındık (üzerini..

Tahinli Sufle Tarifi 01:06

Tahinli Sufle Tarifi

Malzemeler 5 adet yumurta beyazı 1 su bardağı tahin 1 su bardağı pekmez 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı (kapları yaplamak için) 3 yemek kaşığı toz şeker (sufle kalıplarını kaplamak için)..

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı 00:31

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitingi için bugün Van'a gitti. Binlerce Vanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için caddelere akın etti...

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Revani Tarifi  Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır 03:06

Revani Tarifi Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler Şerbet için 3 buçuk su bardağı şeker 3 buçuk su bardağı su Yarım limon suyu Hamuru İçin 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı şeker 1 adet portakal 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı hindistan cev..

Barbie Bebeğe Benzemek İsterken Tövbestağfrullah Bir Şey Olmak 01:35

Barbie Bebeğe Benzemek İsterken Tövbestağfrullah Bir Şey Olmak

Yine barbie bebeğe benzemek için bıçak, satır, buldozer altına yatan kadın serisinden devam ediyoruz efendim. 35.000 Euro harcamış bunun için.....

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti 00:50

İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu'nda İran ile İspanya arasında oynanan ve İspanya'nın 1-0 kazandığı maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında taç atışı kullanmak için topu eline alan İranlı futbolcu Mi..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı 01:23

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı

Dominik'te yarı final için kıyasıya mücadele! | 109. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de yarışmacılar yarı final için mücadeleye çıkıyor. Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar 00:28

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar

Rusya'da tüm heyecanı ile devam eden Dünya Kupası'nda taraftarlar trübünlere alkol sokmak için olmadık fikirleri uyguluyorlar. Burdaki taraftarlar da içeri alkol sokabilmek için dürbünden yararlanmışlar..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..