#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor 03:02

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor

Eylül oyun evinde eğlenceli oyunlar oyunlar oynuyor ve bizlere çocuk masalları ve hikayeler anlatıyor. Evcilik oyunu ve bir çok oyun çocuk videomuzda izleyebilirsiniz.nnÇocuklarımızın Oyun Oynaması Neden Önemlidir?nn Çoc..

Sonet İnternet İlk 6ay Bedava 00:10

Sonet İnternet İlk 6ay Bedava

6 Ay Bedava Fiber İnternet Yeni Yıl Kampanyası, Mutlu Yıllar Türkiye http://sonet.com.tr/bireysel/kampanyalar-2020-yeni-yil-kampanyasi.html Bu paketler kaçmaz, 2020 yılında da internetin zengin dünyasına 6 AY BEDAVA olar..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

BAbamı niye mi çok seviyorum ? 00:32

BAbamı niye mi çok seviyorum ?

her şeyi imkansızı benim için yaptığı için..

  • PengoTV tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adranalini Tam yaşamak: havadaki asılmış iplerin üzerinde yürümek mi ! 04:47

Adranalini Tam yaşamak: havadaki asılmış iplerin üzerinde yürümek mi !

çinliler herkesten önce icadı önce kendileri için yapmakta sonra biZim için her zamanki gibi..

  • PengoTV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuğu Saldırısına Uğrayan Adam 00:50

Kuğu Saldırısına Uğrayan Adam

Balık avlamak için ırmağa giden adamlar serinlemek için suya girmişler ancak kuğular bu durumdan pek hoşnut olmamış ve saldırıya geçmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ellie Goulding - Burn 03:58

Ellie Goulding - Burn

Burn We, we don't have to worry 'bout nothing Cause we got the fire, and we're burning one hell of a something They, they gonna see us from outer space, outer space Light it up, like we're the stars of the human race, h..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Duvaraltından Gecen Kedinin Şansı 00:15

Duvaraltından Gecen Kedinin Şansı

Eve Gitmemek İçin Ağacı Bırakmayan Kedi İnatçı kedi eve gitmemek için ağacı çare bulmuş. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak'' 02:26

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak''

Bu hafta cumartesi günü gerçekleşecek olan liselere geçiş sınavı için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için alınan tedbirleri ve kararları açıkladı. Selçuk, ayrıca telafi eğitimi ve öğretmen atamala..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Yurt Dışında Benzin Ucuz Olunca 00:08

Yurt Dışında Benzin Ucuz Olunca

Aracına yakıt almak için benzin istasyonuna giren sürücü , pompayı aracına takıp ödeme yapmak için markete girince olanlar olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek 01:55

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek

Devlet ve özel okullarda 8 ve 12'nci sınıflar dışındaki öğrenciler için kurs adı altında yüz yüze eğitim verilemeyecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, diğer sınıflar için kurs veren okullara cezai yaptırım uygulanacağı..

Virüs Şehre 'Göç' Ediyor, Eylem Planı Yolda 02:15

Virüs Şehre 'Göç' Ediyor, Eylem Planı Yolda

Yaz tatilinin bitmesiyle büyük kentlerde ‘alarm’ haline geçildi. Çünkü Anadoluya tatil için gidenler dönüşe geçti.. Bu da virüsün büyük şehirlere göç etmesi anlamına geliyor.. Bunun için hükümet yeni önlemler üzerinde ça..

Korona Aşısına Bin Gönüllü Aranıyor 01:38

Korona Aşısına Bin Gönüllü Aranıyor

Almanya’nın geliştirdiği koronavirüs aşısının klinik denemeleri için Türkiye de devreye girdi. Sağlık Bakanlığı 9 merkezde uygulanacak aşı testi için bin gönüllü arıyor...