#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti 01:12

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan'ın 200. bağımsızlık yıldönümü törenleri için yaptığı daveti reddetti. Ziyaret, Moskova ile ilişkileri geliştirmek için bir fırsat olarak görülüyordu...

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

Yüzünde lekeler oluştu 01:49

Yüzünde lekeler oluştu

ASLI İLHAN... TALİHSİZLİKLER BİR TÜRLÜ PEŞİNİ BIRAKMADI. GÜZELLEŞMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE YÜZÜ YANDI. YETMEDİ... YANAN YÜZÜNÜ TEDAVİ ETTİRMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE DE İKİNCİ KEZ YÜZÜ YANDI. YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ SHOW HAB..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

En pahalı pandemi tedbiri! 01:15

En pahalı pandemi tedbiri!

ÇILGINCA PARA HARCAMAK İÇİN VESİLE ARAYAN ULTRA ZENGİNLER, PANDEMİYİ FIRSAT BİLDİ... DÜNYA JET SOSYETESİ, İZOLE BİR HAYAT İÇİN 20 MİLYON DOLAR VERİP YÜZEN VİLLA SATIN ALIYOR.....

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyon lira istiyor 05:10

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyo

Sinop’ta tarlasında gezerken gökten yanı başına servet düşen adam, göktaşları için teklif edilen 150 bin doları kabul etmedi. Tarlayı iyice araştırıp bulduğu parça sayısını artıran yaşlı adam, daha önce 3 kilo gelen taşl..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir)

Arkadaşının akrabalarını ziyaret için köye giden adam tuvalet ihtiyacı için dışarıya çıkınca , işini bitirip döndüğünde soğuktan isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Firar Eden Balık 00:27

Firar Eden Balık

Akşam yemeği için bir balık yakalayan tamirci balığı taze tutmak için dükkanın önünde su içinde leğene koymuş. Ancak balığın yemek olmaya niyeti yokmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aracını Çekiciden Kurtaran İnatçı Kadın Sürücü 01:34

Aracını Çekiciden Kurtaran İnatçı Kadın Sürücü

Sigortasını yatırmadığı için aracı bağlanan kadın sürücü, çekiciye konulan aracını bir türlü vermek için ikna olmayınca ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti 03:03

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ'cü hakim Zeynep Mercan'ın yaptığı başvuruyu reddetti AİHM, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan ve meslekten ihraç edilen hakim Zeynep ..

  • Haberler tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Ev Sahibinin Su Dolan Lamba ile İmtihanı 00:35

Ev Sahibinin Su Dolan Lamba ile İmtihanı

Şiddetli yağışlar sonrası için su dolan lambayı değiştirmesi için elektrikçi olan arkadaşını eve çağıran ev sahibi lamba sökülürken kötü bir sürpriz ile karşılaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahurda nasıl beslenmeliyiz 02:25

Sahurda nasıl beslenmeliyiz

11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI GELDİ. GÜN İÇİNDE AÇLIK,SUSUZLUK, BAŞ AĞRISI VE HAZIMSIZLIK ÇEKMEMEK İÇİN SAHURDA NE YEMELİ, NELERDEN UZAK DURMALI SORUSUNUN YANITINI SİZİN İÇİN BESLENME UZMANINA SORDUK... SAĞLIKLI BİR SAHUR ..

Kısıtlanamayanlar sokakta! 01:41

Kısıtlanamayanlar sokakta!

KİMİ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİSİ TEHDİT ETTİ, KİMİ DENETİMDEN KAÇMAK İÇİN MUTFAK DOLABINA SAKLANDI, KİMİ DE KAMYONETLE ÇOLUK ÇOCUK GEZMEDEYDİ. İŞTE TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜS HARİTASI NASIL KIZARDI SORUSUNUN EN NET YANITI...

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi 01:54

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi

ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDE GÖREVLİ CUMHURİYET SAVCISI EYYÜP AKBULUT, YAYINLADIĞI BİR VİDEOYLA HEM PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ, HEM DE AŞI UYGULAMALARINI ELEŞTİRDİ. HER İKİ BAŞLIK İÇİN DE SORUŞTURMA AÇTIĞINI İLAN ETTİ. ..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler! 01:18

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler!

Bodrum'da İspanya'ya ait yangın söndürme uçağı denizden su almak için suya indi. söndürme uçağı jet skideki tatilciye çarpmamak suda için bekledi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı...

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..