#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon Harita_105 milyondan 641 milyona çıktı 00:37

Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon

Dünya şişmanlıyor. Bugün bir kişinin obez olma ihtimâli, 1975 ile kıyaslandığında üç kat daha fazla. Bir blog yazarı, dünya genelinde obezite oranlarında geçen 40 yılda meydana gelen artışı bir animasyon haritada özetled..

  • PengoTV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi 01:12

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi

Elmacı Dede olarak bilinen ve temin ettiği elmaları yurdun dört bir köşesindeki Mehmetçiğe ikram etmek için kilometrelerce yol giden 71 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bu kez Amanos Dağları'nda görev yapan güvenlik güçleri i..

Gölde eğlence faciaya döndü! 01:29

Gölde eğlence faciaya döndü!

Gölde eğlence faciaya döndü Yüzmek için göle giren genç kayboldu, arkadaşı güçlükle kurtarıldı Teknede bulunan iki kız da AFAD ekipleri tarafından kıyıya getirildi Sakarya'nın Sapanca ilçesinde eğlenmek için tekneyle göl..

İş adamının akılalmaz ölümü! 01:21

İş adamının akılalmaz ölümü!

Vural Şenalp iş gezisi için gittiği Karadağ’da korkunç bir olay sonucu vefat etti. Yemek yemek için gittiği bir restoranda içecek sipariş verdi. Siparişi gelince içeceğinden bir yudum aldı ve kötüleşti. Sonradan anlaşıld..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 00:32

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen programda, konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada sahneye ..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10 04:39

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10

Sumo Slammers Şampiyonu kemerini kazandıktan sonra Ben, Kevin'in kollarındaki ödülünü bulmak için Rustbucket'e geri döner, ancak rakibi Rustbuggy'yi kaçırdığında, kendi hakkı olanı geri almak için kahramanımızı hiçbir şe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Zelenski Habertürk'e Konuştu 02:04

Zelenski Habertürk'e Konuştu

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENKSİ TÜRK BASININDA İLK KEZ HABERTÜRK'E ÖZEL RÖPOTAJ VERDİ. RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AKAN KANI DURDURMAK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, TÜRKİYE'NİN BARIŞ İÇİN OYNADIĞI ROLE TEŞEKKÜR ETTİ...

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video) 04:57

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video)

Halil Sezai - Sonbahar Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Tonlarca Çimentoyu Arabayla Taşımak 00:36

Tonlarca Çimentoyu Arabayla Taşımak

Evine bahçe duvarı yapmak için çimento alan adam bunları taşımak için nakliye tutmak yerine olanca çimentoyu arabasına yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı 02:45

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı

Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Sinop’ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği uyarının ardından Ayancık ilçesinde 3 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Ayancık Stadı da helikopterler için hazır hale getirildi. Öte yanda..

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mücadelesine konu oldu 06:33

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mü

Hayat pahalılığını çözmek için faizi artıran ve tepki toplayan ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyonu kontrol altına almak için uyguladığı sistem Ordu'da 2001 yılında bir itfaiye erinin tatbikat sorasında yanlışlıkla çı..

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler! 01:46

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler!

İMPARATOR LAKAPLI, ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES, BİR SÜREDİR ARALARININ GERGİN OLDUĞU, OĞLU AHMET TATLI İÇİN ÇOK SERT İFADELER KULLANDI... TATLISES, KENDİSİ İÇİN SÖYLENEN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İDDİASINA, SAHNEDE..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN 03:58

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği Samet Ağ, eşi Özlem Ağ'yı 23 yerinden bıçaklamaktan yargılandığı davada 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özlem Ağ, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüş..

VARIŞTAN ÖTE YOLCULUK KONUK: AYHAN ÖZCİMBİT - MEHMET SAKA 58:53

VARIŞTAN ÖTE YOLCULUK KONUK: AYHAN ÖZCİMBİT - MEHMET SAKA

VARIŞTAN ÖTE YOLCULUK KONUK: AYHAN ÖZCİMBİT - MEHMET SAKA KANALA ABONE OLMAK İÇİN; https://www.youtube.com/channel/UCWNwgTFPIFZCX9QD7RxYIVQ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK İÇİN; 0535 084 76 91 EMAIL: sakamhmt@gmail.com #me..

  • STUDIO AS tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Subtil bedenler ve enerji merkezleri ders 1 35:38

Subtil bedenler ve enerji merkezleri ders 1

Subtil bedenler ve enerji merkezleri Ders 1 Diğer ders duyuruları için ve detaylı bilgi için İnstagram @mehmetsakaofficial Whatsap 0543 143 73 64..

  • STUDIO AS tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ACI GERÇEK: 15:32

ACI GERÇEK:

BEYNİNİZ İÇİN SİZLERİ FİŞLEDİLER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce