#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

BMW X3 2018 Test Sürüşü 10:28

BMW X3 2018 Test Sürüşü

Yeni BMW X3 test konuğumuz Yeni BMW X3 tasarımıyla daha heytbetli görünüyor çünkü böbrek ızgaralar büyümüş ve farlarda daha büyüyerek modern bir tasarıma kavuşmuş. Bize göre arakası oldukça şık stop formundan ve daha es..

  • BETA tarafından
  • 1.416 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:20

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığı..

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle 2:29:47

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm özeti: Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes be..

Karbonatlı Poğaça 01:43

Karbonatlı Poğaça

Karbonatlı Poğaça Tarifi İçin Malzemeler 125 gr margarin veya tereyağ (Yumuşamış) 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1. 5 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı tuz 4. 5 su b..

Mısır Gevrekli Kurabiye 01:29

Mısır Gevrekli Kurabiye

Hamuru için Yarım paket margarin Yarım bardak sıvı yağ 3 yumurta 1 bardak pudra şekeri 3-4 bardak nişasta 2 bardak un Kabartma tozu ,vanilya Üzerini bulamak için; 3-4 kaşık kahvaltılık çikolata Yarım çay bardağı sıvı y..

Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Kalburabastı Tarifi 05:50

Kalburabastı Tarifi

2 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un icine koymak icin 1 su bardagi ceviz Serbeti icin 3 su bardagi seker 3 su bardagi su Ince bir dilim limon Hazirlanisi Ilk önce serbeti..

Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

CheeseCake Tarifi 08:05

CheeseCake Tarifi

Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr 500 gr Quark(süzmeyogurt) 1 paket 200 gr krema 1 paket vanilya Yarim limon kabugu rendesi 1 su bardag..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık 06:33

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık

Daha sağlıklı daha iyi hissetmek için bakın neler yapıyorum? Sıcak yaz günlerinde asitli içeceklerle kendimize yazık ediyoruz. Kendimizi daha iyi hissetmek, şımartmak için ferahlatıcı Zen Smoothie’yi yapıyoruz. Sağlıklı..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar 00:32

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sürücüsünün manevra yapmak istediği otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Sürücü ve yoldan geçenler, uçurumda asılı kalan aracı düşmemesi için bir süre elleriyle tuttu. Olay, Alaplı-..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Kivi Reçeli Tarifi 01:05

Kivi Reçeli Tarifi

Kivi Reçeli Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 6 adet kivi (sert olanlarından) 2 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su 3 adet karanfil Kivi Reçeli Yapılışı Tarifi Yapılışı 1.Kivi reçeli için ilk olarak tencereye toz şeker..

Köfteli Bezelye Tarifi 01:36

Köfteli Bezelye Tarifi

Köfteli Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 200 gr kıyma 2 yemek kaşığı ince bulgur 1 diş rendelenmiş sarımsak 1’er çay kaşığı pul biber ve kekik İstenilen miktarda tuz Diğer malzemeler; 1 adet soğan 1 di..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı 14:39

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı

YÜZ; Benefit Porefessional Primer Kryolan TV Paint Stick NB H&M Allık Benefit Bene Tint (Kullanmayı öğrendim bidahakine kullancam baya iyi ürünmüş) GÖZ; Too Faced Chocolate Bar NYX Double Stacked Mascara NYX Pigment Ka..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Koleksiyoncu - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:51

Koleksiyoncu - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Arkin, kötü bir hastalığa yakalanmıştır: Kumar! Bir gün kumar borcunu ödeyebilmek için şeytana uymaya karar verir. Tesisatçı olarak gideceği bir binayı soyacak ancak evdeki hesabı çarşıda tutmayacaktır. Çünkü bu..