#Fareyi kurtarmak İçin yılana kafa tutan maymun

Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır 05:21

Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır

Şeftali reçeli için malzemeler: 4-5 adet şeftali 4 su bardağı tozşeker 1 çay kaşığı (tepeleme olmasın) tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzu Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır? Şeftalileri yıkayıp soyun ve ortadan ikiye ayırarak ç..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Atom Kurabiye Tarifi 06:20

Atom Kurabiye Tarifi

1 tane yumurta 125 gr yumuşak tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 4 su bard..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fi 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Fi 7. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Kavunlu Dondurma Tarifi 06:28

Kavunlu Dondurma Tarifi

Kavunlu Dondurma İçin Malzemeler: 3 dilim olgun kokulu kavun 1 su bardağı tozşeker (şekeri damak tadınıza göre biraz azaltabilrsiniz) 1 su bardağı süt 1 paket süt kreması (daha yoğun, zengin, kremalı bir tat için 2 paket..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye Tarifi 06:21

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye Tarifi

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye için malzemeler: 125 gr. tereyağı 4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 limon kabuğu rendesi yarım limon suyu 2 yumurta 1 su bardağı mısır unu 1 su bardağı nişasta yarım paket kab..

Bayatlamayan Mayasız Poğaça 01:37

Bayatlamayan Mayasız Poğaça

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı yoğurt 1 yumurta 5,5 su bardağı un 3 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı sirke İç harcı içi..

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Meyveli  Kek  Tarifi 01:13

Meyveli Kek Tarifi

Meyveli Kek Tarifi için Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı meyve kurusu 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 2,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Hazırlanışı; 1. Öncel..

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle 57:31

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zorla evlendirilmek istenen bir kadına yardım eden iki arkadaşının hikâyesi anlatılır. Müzisyen olan Saim ve Nazım, İstanbul’a gitmek için gemi yolculuğu yaparlar. Gemide intihar etmek üzere olan Belma ..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası 01:24

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası

Kağıt Helva Pastası Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr sade tahin helvası 1/2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Kağıt helva Hazırlanışı; 1. Uygun bir tavaya küçük küpler haline getirdiğimi..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Truff Pasta Tarifi 01:23

Truff Pasta Tarifi

Truff Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 su bardağı kakaolu kek 1 çay bardağı fındık 1 tatlı kaşığı granül kahve Yarım su bardağından biraz fazla süt 1 paket kakaolu puding Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su barda..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

Tıkalı Kanalizasyon Borusunu Açmak 02:58

Tıkalı Kanalizasyon Borusunu Açmak

Tıkanmış bir kanalizasyon borusunu açan arkadaşlar... Bu video bize ne katacak hiçbir fikrim yok. Aslında bazı şeyler illa bir şeyler katmak zorunda değil. Örneğin Cem Yılmaz vs. izlediğimizde de hep anlık şeyler ya da e..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı 00:57

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan ayrılmaya karar veriyor; Ferhat son sözü söylemesini istiyor! Ferhat, Vildan'dan çocuğu olduğunu sonunda Aslı'ya itiraf etmeye karar verir. Aslı, duyduklarına..

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi 03:07

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi

indistan cevizli toplar veya Kartopu tatlısı için malzemeler: 1 kutu süt kreması (200gr.) 1 su bardağı pudra şekeri yaklaşık 3-4 su bardağı kadar hindistan cevizi rendesi. (pastane malzemeleri satan yerlerden veya bahara..